Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja se nesto lozi na ovu lgbt populaciju Znas koliko me zaboli ona stvar samo nek mene ne jebe i to je to
Pustite homosexualce da rade sta zele.Pogledajte slobodu homosexualaca u zapadnim zemljama...a pogledajte tamo gdje je islam.Ubijjaju u arabiji gayeve...toliko o religiji mira.Sloboda homosexualcima.
Očekujem palestinsku zastavu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo se vi volite. "Neka ljubi ko god koga hoće"
U krugu prijatelja i radnih kolega imam dosta članova LGBTQ+ populacije. Odnosi su odlicni, nema nametanja kao sto neki tvrde. Pozitiva i nenapetost. Radije se sa njima družim nego sa super hetero kockoglavom populacijom koja, da se bavi necim korisnim, ne bi imao vremena napadati nedužne osobe. Poyy iz slobodnog Berlina.
Bilježi li stanivukovic?
Čestitke i sa srećom
Sta bi mi smwtalo? Nek rqdi ko Sta hoce sa sobom i svojim tijelom, dok ne ugrozava drugog! Vozdra ba
Sada će radikalni islamisti napasti na ove homosexualce u komentarima...radikalni islamisti...a sve kažubda su tolerantni i da žele zajednički suzivot...i da je islam religija mira i tolerancije....pa gledajte sada na djelu religiju mira....gledaj napada.
Samo budala moze da misli da bilo koja religija siti mir i suzivot. Ta budala nije procitala svoje "svete" knjige i vidjela kakve uzase, progone i zlocine te knjige nalazu. Gdje god se okrenes problem je religija, samo bi da nameci svoja neka j..a pravila, e pa ne moze, u evropi ne moze, a ni u americi.
Ovo je borba protiv vjerskih dogmi nista vise. I slobodan svijet, demokratski svijet ce uspjeti u tome.
Generacija Z se sve vise izjasnjava kao pripadnici LGBT zajednice (1 od 6 Gen Z). Dosla je generacija koja vise ne zeli sutjeti ni trpiti. Ne mozete vise nista zaustaviti, mozete samo prditi po komentarima na klixu realno
Homoseksualci...ako ne diraju nikog-neka rade privatno sta zele...Neznam zasto ih ljudi napadaju.Nek ne nameću drugima ništa i neka ih ne dira niko.Veće su štetočine islamski radikali-oni drugima nameću svoju vjeru i progone homoseksualce-jer duboko unutar sebe znaju da su i oni.Čovjeka moze naljutiti samo ono što u sebi ima a to vidi vani...Ono što nema...to ga ne uzbuđuje.
Homoseksualnost je oblik samoozlijedjivanja. Homoseksualci zive 20 godina krace od prosjecnog covjeka. To je kao da podrzavas samoubistvo sa mantrom "sta me briga ne smeta meni" .Znaci ako se sutra tvoje djete izjasni kao gay ti ces prihvatit cinjenicu ce umrijeti u cetrdesetim i da nikad nece imat potomke
Isto to dijete moze sutra udariti auto na ulici ili srcani dobiti u 40. ili ne bude zeljelo/moglo imati djecu. Na kraju krajeva, to je njegov zivot a ne da ispunjava tvoje zelje za potomcima
Allah dragi da saćuva sve Lezbejke, gejeve, biseksualce, transđendere, quirove, intersexualce i naravno aseksualce.
glupane glupi sta ce ih Allah cuvat kad ih je prokleo glupko glupko