Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naj simpatcni politicar u BiH.
a šta je sa zloupotrebom polozaja i primenjam mita? halili mu?
"za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja" HAHAHA Ma ne brini neces biti ni prvi ni posljednji, dnevno ih uhvate 10-tak, ne samo da nosaju nego i pucaju i pljackaju, pa ih opet puste na slobodu..jer "ne predstavljaju opasnost po sigurnost gradjana"?!!??!?!?
Sto je najzalosnije moze se desiti da Zivko Budimir bude stvarno kaznjen, a debilcic Renato Mikac pusten na slobodu?!..ispade Zivko ce uletiti u Konzum da ga opljacka...a kretencic Renato nece..."valjda 17-ti put uraditi neko slicno dijelo"
Tako je to kad si javna licnost, bolje kao moj sin KRIVE DRINE, iz prikrajka pises ruzne komentare na klixu a SNSD redovno placa, svi zadovoljni. A mislio je i on u politiku, ali doktori su savjetovali da je bolje neki posao u kuci da radi.