Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sve sto se desava zaslužni su eskobar,murphy,satler I schmith,oni su dali krila neonacistima koji žele nestanak jednog konstitutivnog naroda i dva iz reda ostalih i nestanak drzave BiH
Nije istina. Oni mogu imati svoje ciljeve ali džaba im ako nemaju onih koji će to izvršiti. Dakle postavili su sebi trojku na vlast i njima upravljaju.
Samo nabrojani ne bi mogli ništa da nisu našli poslušne izvršioce.
Njihova parola je podijelit ćemo na srpsko i hrvatsko, a treće će biti zajedničko.
Sve to treba rasturiti i nanovo graditi. Cega god se dusmani dokopali to su unistili.
Dok se vodi borba unutar probosanskih snaga, bez smetnji je na djelu operativna podjela svih institucija BiH i priprema za konačnu formalnu podjelu. A ovi iz Sarajeva se samo bave foteljama i sitnim osvetama SDA-u. Miševi.
I naravno to se nije moglo preko noci vec je radjeno i kada ste vi bili na vlasti, ali sada kada nema fotelja, sada ste nasli da kukate.
Samo SIPU poslati na vrata
Ovo trazili ima godina, ali Kliks aktualizira sad 😂😅
Tada su tražili, a sada dobijaju. Tu je razlika. Drastična.
Šta je paradoks?! Paradoks je kada je kriminal bolje organiziran od države,a vode ih isti ljudi!!
Opozicija u RS-u je lijepo rekla prošle godine u oktobru da je dodik odvojio institucije i da je to gotova stvar.Dok je on na vlasti sve će funkcionisati po principu ucijena i ustupaka i onako kako on i majorizovani kažu a na štetu federacije.
Masa državnih institucija i agencija ničemu ne sluzi izuzev za uhljebljavanje podobnih i nesposobnih partijskih kadrova. One su same sebi svrha, ruglo neradna i nepotizma, rak rana ove države. Da se samo dio sredstava koje troše usmjeri u stipendiranje nadarene omladine, u sport i kulturu ovo bi bila normalna država.
Znaci od prosle godine ili vise traju pripreme, ko li je ono bio vlast tada🤔
Pripreme su namjera, a realizacija je moguća samo uz izdajnike. u prošlom mandatu se nije desilo. Sada se dešava. Razumiješ li razliku.
Ovaj korisnik@23 maj bez sda širi mržnju na klixu,lik svaki dan mijenja ime..Bože dragi šta ona ženska stvar može izbaciti😎🤔🤔
Još da si naveo kako je tog istog Predraga Kovača tvoja stranka (SDA) udomila na mjesto savjetnika generalnog direktora BHRT-a , e to bi već bila vijest. Ovako, poluinformacija !
E moj Bakire sta uradi od Bosnjaka u BiH u zadnjih 20 godina? I babo mu je htjeo filldzaniju
@gooUser1679224425 Kad za četiri godine Trojka izgubi izbore da joj ni Schmidt neće moći pomoći da ponovo bude vlast. I kad SDA bude popravljala štetu na državi, botovi kao ti će govoriti "e moj Bakire šta uradi od Bošnjaka u zadnjih 24 godine"
NE, NE - GRIJEŠITE TO JE SAMO RELAKSACIJA ODNOSA I BLAGI POVJETARAC PROMJENA. DESPERADOS ESCOBAR PRED AMERIČKIM KONGRESOM: NOVA VLADA FBIH JE PROTIVTEŽA DODIKU. MA...U LI VAM VAŠU KAUBOJSKU!
Rjesenje je u SDA, da se prvo Bakir skine, neko sposoban postavi, i da se ima neki cilj, sto se nesvodi samo na vlastite interese. Kako sad izgleda niko od Bosnjackih lidera nema nikakav mehanizam za odbranu drzave. Radi sta god ko hoce
250 uposlenika 😂😂😂😂😂 pa sta rade toliki ljudi? Kad saljes prijavu treba ti tri dana da prikupis dokumentaciju, kako oni ne bi morali maknut prstom.