Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objesiti.
@NinoBelovSRB +
@NinoBelovSRB Hocemo li objesiti i one npr. U Vlasnici u ljeto 1992 koji su ubili 265 djece, pa recimo one u Prijedoru koji ubiše 102 djece - najmlađe dva mjeseca - Velid Softić, pa recimo u Višegradu živa lomača - spaljena beba od samo 2 dana, ni ime nije dobila pa je nazvana u evidenciji kao 'beba Kurspahić'.. Hoćemo njih objesiti ili ce i dalje slobodno hodati i biti prozivani herojima od strane vas koji brinite ono na čemu je ta ista paratvorevina napravljena?! Ili ćemo ipak objesiti samo ovog jer je 2016-ta, a ne 1992? Jer ona djeca ubijena od 1992 do 1995 su manje vrijedna?
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Objaviti puno ime i prezime sa slikama, te ih javno pogubiti, kao opomenu sličnim psihopatama i bolesnicima.
@Vlahobran91 Majmune ponašaj se. Imaš li imalo dostojanstva?
Debilu jedan, da li ti razlikuješ kolektivno od individualnog? Kakve veze sa ovim monstruoznim činom ima iko drugi osim ova 2 životna promašaja?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemogu da vjerujem kakvih sve ljudi ima. Pa mogli su ga ostaviti ispred doma za nezbrinutu djecu. Za mene je najveći zločin ubiti dijete od par godina. Zbog ovakvih zlodjela bi trebala postojati smrtna kazna.
S obzirom da se radi o pripadnicima nebeskog naroda koji slave genocid i zločin, očekujem da se ovom bračnom paru u što skorije vrijeme napravi spomenik u Zvorniku, a i da se pokoja škola u entitetu genocida nazove njihovim imenima.
andres_iniesta_2 Fata Durak majmune
...Srbi "vole" male Bošnje...
Daj ih u zenicu dozivotno gdje je i alija 12 godina proveo samo KPZ je za sve takve psihopate!!!!
uvijek djeca najgore prođu...
Genocidna tvorevina zla u okupiranom dijelu Države Bosne i Hercegovine nastala na krvi nedužne djece i žena i na žalost i danas prati tradiciju zla.
Fata Durak majmune
pise na blic.rs ispravan clanak ,ko je i sta je uradio.
Sunce ti poljubim, dobar dio komentatora kao da je lobotomiju odradio.
ovim ne pruziti sansu ni na Sudu...odmah metak u celo!!
Bog svakom da djete -.-
a kažu da bog sve vidi... ako je to tačno onda je on jako zločest,okrutan i bezobrazan pa se nadam da je vremenom ipak oćoravio
@AlfaaOmega a ja pak kontam da ta neka viša sila postoji ali da ne haje i ne sikira se za nama i ostalim hajvanima
Objesiti na sted trga 😢
Neko bi dao sve na svijetu da moze da ima dijete , a evo ima i ovakvih koji ga ne zele. Za mene je cedomorstvo nesto najgore sto moze ljudska ruka napraviti ,strasno.
@LutrijaBiH Ne znam ,nisam pametan . Neshvatljivo .ma sta god da je u pitanju
Gluperde jedne ako vec brojite krvna zrnca onda znajte da ga je muslimanka ubila.
Koliko bolesnih komentara, užas. Ko vam drma kavez majmuni.