Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Il' je heroin il' je puk'o.
Jedan savim običan dan kod srba islamske vjeroispovjesti. Ako nisi u ISILu, udri na roditelje uz junačke povike.
Jbg, ugledamo se na vas Srbe, hocemo da postanemo genocidasi kad porastemo, mora se poceti negdje.
Sveti Pesko zar ti vjerujes u Genocidnu policiji i njihov izvjestaj. Kako moze policija znati sta je reko ako nisu bili na licu mjesta. Gdje to video snimak iz Zvornika??? Ti moras da shvatis da su Genocidas pretekli cak i Zidove sto tice manipulacije, Lazi i podvale. Budi objektivan pa otvori sebi oci vidjeces da ste izmanipulisani od svojih Pisaca,politicata,Crkve i slavni heroj. Od malih nogu vas obmanjuju sa raznim bajkama i nebulozama. Naravno kada odrastes za tebe je to normalno.
jel i ovaj bio drogiran?
Koje ste vi smece od novinara, bas vi znate sta je reko. Ruke vam se osusile kada god uzeli da napisete nesto o cemu veze nemate. Stoko jedna fasisticka.
Tipicni Bosnjo
Idiot