Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još se nagađa da li je putni prelaz ili je pružni prelaz u pitanju, i je li bio u nivou sa prugom ili nije.
Nisam siguran koja su pravila oko postavljanja URL-a, ako neko zna neka kaže a do tad evo i fotografija: http://www.rtvslon.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=26853%3Avoz-udario-enu-u-ivinicama&catid=1%3Avijesti&Itemid=5
Nešto više informacija: "U 10:45 sati na pružnom prelazu u mjestu Golubinjak u Živinicama, preko puta benzinske pumpe voz je usmrtio 58-godišnju žensku osobu čiji su inicijali Č.A.. Saznajemo da je Č.A. prelazila pružni prelaz na mjestu koji nije predviđen za to. Ekipa PU Živinice trenutno vrši uviđaj na mjestu nesreće, a pristuan je i dežurni tužilac."