Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj se Zijo ofirat dalje.
Dajte vise ljudi pustite ovog akademika na slobodu...
Kalender ne serendaj majke ti, veze ti nemas za zivotom balavac jedan
A jest lik glup i ne obrazovan, pa sudi mu se evo treca godina jos nezna sta je unakrsno ispitivanje i on ima sve to bogastvo *** on familiju svoju... samo se pitam kad ode u prdekanu ko ce mu cuvati suprugu sejlu heheh evo ja se dobrovoljno javljam...
samo da ti pokvarim naslov- MJESTO TI JE U ZATVORU
ko je veci zlocinac: erdemovic, plavsicka,jadovan dabic i hiljade slicnih na slobodi i vrebaju plijen ili ovaj "kulturni"
na Ziki se kola slomise, a u sve je upetljana politika, 100% i Kajmakovicka i Cavka... treba pohvatati one koji su konce drzali u rukama, Zika je samo pijun bio... mnogo je vecih kriminalaca na slobodi, koji su odgovorni za sve, prema tome ja bi komotno pustio Ziku..
Ziko seljacino.A Sejlica ti je bomba.Imace je ko zabavljati dok si ti u prdekani.
Dok ovaj cirkus traje u SA brdo drugih kriminalnih miljea - blago receno skoro pa na svakom cosku.
Sejla duso, ovaj negativan komentar cu protumaciti kao ne. Onda nista, cekaj ga dok izadje. Sama si to trazila, baby.
Joj Zijo, drago mi je da si online, al haj sto si valjo drogu, al nisi trebo ubit onu trudnicu KONJU neotesani, pa to ni oni GURBETI sa BG asfalta ne bi uradili....
dumanjić i kalender su je roknuli
Ti gurbeti sa BG asfalta bi joj i zivo dijete izvadili iz utrobe,pa raskomadali.
Zijade: Ako meni Sejla da plcke, nudim ti alibi. Zaklecu se pred sudom da smo bili zajedno, te da smo duze vremena pazr. Dogovoricemo se ko daje, a ko prima. Dogovoreno? PS: Sejla, oprosti sto sam vulgaran, ali da pokusam na finjaka ne pali, vidim da se palis samo na opasne momke.
Čavka i Dijana su ti koje treba zatvoriti!
Korumpirani tuzioci i onog njihovog šefa radoncica treba zatvorit
Vise ni sami ne znaju sta bi, tako da se igraju "vrucih krompira" i izmisljaju budalastine. Ne bi trebali jos dugo...
Hahahahahhahahahahah ja sam se samo salio
Ovo je montiran proces. Gospodin Zijad Turković nije pobio one ljude nego je onaj šiptar Isljam Kalender. Dijana i onaj Cavka rade po naređenju radoncica i SDP-a
Isljam je plaćen da laže na Zijada i ostale. A Cavka je inače korumpiran. Lik ima prijavu koju je FUP podnio protiv njega zbog hakiranja e-maila gospodinu Barašinu koji je tad bio njegov šef.
Da hoce progovoriti o svojim vezama sa SDA vrteskom. Pa da vidimo pad Asima Sarajlica, Sadika Ahmetovica i drugih