Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
akademik jesi li ti svoje zvanje stekao u skender vakufu iliti kneževu,sa vokabularom baš mi nekako vučeš da si s obronaka neke naše lijepe planinčuge
raja ako zelite tel. broj od akademikove mame dat cu vam.rakvu dobro pusi,,uh pravo zestoko
ova osobe sto se krije iza\"akademik\"svaki put ostavlja komentar isti rijec do rijeci bez ikakve promjene a samo budala ne mijenja misljenje nikada.
Lloyd 18.05.2010. u 14:02 NE BRINI , NJEMU JE ISUVISE KRATAK LANAC .
NACI CE SE VALJDA JEDAN ZET I ZA OVOG KRETENA STO SE PODPISUJE AKADEMIK .
hahahah...AKADEMIK je kralj ...usput, j.e.b.e.m.o ti mamaru
sto ga sestra usreci
Ovo kopile koje se potpisuje kao \"akademik\", pod hitno treba zavrsiti u ludari. Pozovite policiju, skenirajte mu IP broj, pronadjite ga i ludaru s njim, ubiti ce neduznu djecu ili tako nesto, ocigledno je da je tip pukao sto posto.
I kad mi odmaramo i duvamo , Valter radi sam
I OPET GROKCE BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Bosanska posla
vratice se Valter je¤bace vam mater hahahahahaha
po cemu bi se znalo da zive u srpskom blentitetu.
Sumadinac, ako nisi vec neku mahalski jalijash navaju mi damu ...ps: hebo te Bosanac ko s\'poslom... respect za balyijske komentare...oni znaju koliko su Srbi Bosanci ... isto koliko i su i Balyje Srbi
u republici smrdskoj nista novo