Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....je taksista prošao kroz crveno.....oni svakako misle da je cesta njihova i da imaju pravo da gaze preko svih....šljam samo takav!!!!
Ovaj sto je prosao kroz crveno je garant iz SDP-a pa nece da prolazi na zeleno!
Hvala bogu da nije niko stradao........
Steta sto nema nijedne golf dvice (II) ukljucene u sudaru!
neka ti se m.amica vrati kuhati,u gradu je vraćeno na 60 i to odavno...a možeš joj se i ti pridružiti.
Kaže jedan akademski građanin Sarajeva sa završenim FPN da je žena u odnosu na njega kao muškarca niže vrijednosti, a da je on kao muškarac uvijek iznad nje. Rodila ga žena, oženjen je sa ženom pa se eto pitam kakav je mentalni sklop tog muškarca....... možda sutra čujem da je jedan od onih koji je izudarao ili silovao ženu ili možda i dijete. Fuj fuj fuj na sve one koji ponižavaju žene, a žena ih rodila i odhranila.
taaako je majstore, nek ona ide i nek kuha, a ti za volan, pa kroz crveno za ovom trojicom ;)
ženska glavo ne pametuj ... i ogranicenje ti vise nije 60 , vec 50 po novom zakonu i plus moras usporit kad ides kroz raskrnicu ... a ovi zena kad uhvate pametovat o voznji , strašno ... idi kuhaj
fiat vs vw
ako je ovo zestoko onda sam ja pijan
Nisu bila 3 vozila nego dva. I nije taksista prosao na crveno nego punto.
bravo puza, dobre slike
Jesili to se osjetila prozvanom lepotice? Imaš moderatore pa tamo prospi koju pametnu jer ovdje nećeš biti ni viđena.
iako si mi baš ružno i otresito odgovorio, jer ja nikako nisam učestvovala u tim raspravama, samo sam pratila dešavanja u gradu, slažem se da je na temi bilo previše bespotrebne i glupe priče, ali moderatori su tu da (pro)čiste teme od takvih postova, banuju nepoštovaoce pravila i svakog sankcionišu na adekvatan način.
gdje je taxista tu je i udes :), a ovaj sto prolazi kroz crveno vjerovatno ga pjesma pogodila neki hit od ovih turbo hitova :D
E.K.B.N.I.A.D. SU NAPRAVILI SUDAR!!!
Kako ne znaš što je zaključana?Zato što vam je intelekt na nivou pileta i što ne znate komentarisati događaje kako treba. I zato što su komentatori u 95% slučajeva maloljetnice i maloljetnici željni pažnje,tako što k.enjaju i vrijeđaju i prave se mudri.