Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIsu pogimula nego poginula, a ako je lancan sudar - zana se da je vise vozila ucestvovalo - nije potrebno da nam to vi objasnjavate!!
Napiše se ponešto,ponešto i objavi.Kad malo svještim crtanje objaviću nešto da i ti možeš razumjeti,očigledno je da ti treba crtati.Biće neka slikovnica i za tebe uskoro,obećavam.
@????? posac napiše li se šta???? objavili se šta?????
Na slici je tunel Karaula,sa jedne strane tunela Vranduk bi nedostajao most preko Bosne,sa druge strane isto,za početak,ako treba još pojašnjenja nije problem.
a na slici tunel Vranduk
Kojeg pravca,o čemu vi pričate? Ni sa jedne strane tog tunela nema nekog pravca o kojem govorite,ali dvije uzbrdice i dosta žešćih krivina da.
safet sušić pape - selektor bih
a taman oprali tunel...