Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo velika sreća pa dnevno nema na desetine poginulih. Glavna i jedina magistralna cesta koja ide kroz državu i spaja sjever i jug je okićena uz samu cestu sa dvorištima kučama,autopraonicama,servisima,štalama,školama,pješačkim prelazima,kafanama,restoranima,robnim kućama,granapima,mesnicama ..... Nema u cijelom svijetu ovako nakićenih objekata tik uz glavnu i jedinu magistralnu cestu u jednoj državi. Zato se ne treba čuditi zašto se gine i strada.......!
Prije par godina je bila afera kada su zatvorili neke priključne puteve na M17. "Gazde" se žalile, pa su neki priključci ipak opstali. Ipak meni lično, gledajući te priključne puteve, je dosta gora i manje regulisana cesta Doboj-Tuzla. Ali njom, i da imaš ne znam ti kakvo auto, ne bi mogao ići nekom velikom brzinom, ideš 60-80 km/h i polahko. Na M17 je najveći problem što svi jure 100-120 km/h i ne poštuju ograničenja kroz naseljeno područje. Misle ako je pravac da je bezopasno. Nažalost.
Pobjegao? Kako ces pred Boga?!
Allah dž.š. mu tako zapiso prije rođenja... nije on kriv...
A i ženi je tako zapisano bilo... Zar sporiš Božju odredbu ? Vjernici bi morali već jednom da se odluče jel vjeruju u sudbini ili ne vjeruju....
Trebala ga je policija pregaziti i pobjeci sa mjesta dogadjaja.
A šta je kreten konto?...da će pobjeći?...a nije mi jasno to što piše da je udes u Žepču i da su u Maglaju našli vozača i kamion, a na slici kamion na cesti koja je ograđena trakom
fotka je iz arhive, nevezano za ovaj slucaj ;)
Nisam obratio pažnju, do mene je, ali bilo ili nebilo iz arhive, ipak treba staviti sliku koja je u duhu članka i koja se ne kosi rapidno sa iznesenim činjenicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo bolesna kretencina moze pobjeci sa mjesta nesrece
cuj priznao debil da je ucinio saobracajnu nesrecu nema on sta priznavat on je pocinio ubistvo pa pobjegao
imaš u travniku akciju.... 70% popusta na pravni fakultet....
da se kladimo i pet šest piva u sebi ima. jadna žena
E tek je sad najjebao.