Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radoje je majmun neodgojeni. sramota da on živi a pravih nestaje.
radoje majmune jedan kako te nijestid naslađivati se tuđom nesrećom! neka te bude stid,i tebe i onog ko te donio na ovaj svijet, treba se stiditi takvog konja što ga je rodila
Svaki drugi pretice na punoj liniji, mobilni telefoni ili su na uhu ili se poruke pisu, a o ispravnosti vozila i sarajevo-x.com je u vise navrata i pisao.Svima se zuri u zemlji gdje je najveci broj nezaposlenih. Vozaci motora i rollera voze cak i bez kaciga a o drugoj opremi da i ne govorimo.Nocu stvaraju izuzetno veliku buku a policija umjesto da ih sankcionira i sami posude motore na \"jedan krug\" i isto to cine.
Cuo sam da je mama sa djetetom podletjela pod kamion :/
Najuzasnije od svega je sto na radojev kretenski komentar njih 9 morona stavi \'like\'...Ali ja vjerujem da sve dodje na svoje: ne mozes toliko zadrt biti, toliko mrziti i biti sretan, uspjesan u zivotu, radovati se necemu....radoje i ovi sa \"lajkom\" su sve sami zombiji, undead zivi mrtvaci sto se mene tice, sami takvim cinovima pokazuju koliko su mali, jadni i nemocni..
nije do puta, do ceste, vjeruj mi, vec do nesavjesnih vozaca, do zakona ove zemlje i policije koji imaju premale plate, tako da vecina zna ako vozi 150km/h ili ako pretice preko pune da ce dati policajcima 20 do 50 KM na kafu, ovisno o tezini prekrsaja. vozim stalno ovu dionicu, doboj-zenica-sarajevo. vjerujte mi dobro neko ne izgine svaki dan. svi nekuda žure. da su kazne oštrije, kakve bi trebale biti ovo bi rijetko dešavalo, jer kad te jednom dobro oplete po đepu i uzme vozačku, drugi puta ćeš razmisliti malo bolje. ali sve nam je u državi nažalost naopako tako i ovo.
R.I.P. @pouzdani kad budes ovo citao pogledaj malo udesno,vidjeces Luisovu sliku ;)
uzas..imam puno familije u zepcu..jel zna neko nesto:(..taj put je nagori u zemlji mada je nagora lokacija dole juzno od zenice na m 17..bem ti autoput i drzavu koja za 10 godina izgradi 40 km autoputa
na tv-1 javise da je pjevac luis poginuo.laka mu zemlja.
@Radoje Mogao bi ja tebi nesto drugo u dupe stavit -.-\" Idiotu
Nadam se da su njihovi. Vjerojatno su drzali prst u dupetu u tom trenutku.
Nešto ovde nije u redu da ovoliko ljudi gine na cesti...