Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovoj slici izgleda kao da je udarilo drvo njega :D
@kerim.saric.1 kako je on mogo biti moron da vozi ovoliko brzo pa da se auto savije oko drveta, ovakvima dozivotno zabrana sjedanja za vozilo
Šteta.... Al' nema veze, kupiće babo brže i jače pa će slijedeći put smrskati ljude a ne auto ....
Vidim da su neki mediji poceli okrivljivati nekog psa koji je se nasao na cesti pa ga ovaj pokusoa izbjeci sto je laz.Druga laz je da je isao iz pravca Vjetrenica sto je isto laz jer je isao iz pravca grada.Licno sam vidio kako je isao brzo,najmanje 80km/h kroz naseljenu ulicu sa svojim nekim kolegom koji nije udario sa svojim autom.Znaci bila su 2 auta i utrkivala su se a ovaj u golfu je tesko prosao zbog svoje neprilagodjene brzine a ne radi nekog psa...Pocelo ga je zanositi u krivini cim je pretakao jedno auto i odmah sam znao da ce proci lose i da ce udariti u nesto.Sramota je ovo sto se desava,treba pod hitno postaviti kamere neke u tu ulicu jer je tu pocesto desavaju nesrece...
Jedina steta je to sto je prezivio
Jedina steta je to sto je prezivio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta vi imate braniti ovog vozaca ? :S Njegova je krivica sto se pravio frajer pa opicio po gasu,zao mi samo Golfa :D Ima li neko njegov broj da kupim ga sebi vako smrskanog,sve se to da popeglati.
ako nije dvojka onda je trojka, u svakom slucaju GOLF
''zakrpa'',ti i slicni tebi sa takvim razmisljanjem se trebate poredat' i narucit nekog da vas pogazi,malouman si brate cim nesto onako pises !
kada papci pocnu da misel da su sila nebeska...
Svima vama sakomentarima tipa ''samo tako trkaci,jesu li felge na prodaju,samo malo okrznuo,skupilo mu se auto,izletilo mu drvo na cestu,neka ga je slupo...'',zelim dug zivot,tesku bolest i da se i vasoj djeci ovo desi,idioti napaceni! A posebnu korisniku ''milicioner'' sa njegovim komentarom ''jedina steta je to sto je prezivio'',tebi prijatelju zelim da te snađe gora sudbina od ove,a ja bi ti dos'o na dzenazu da ti se naserem usta,konjino neotesana ! !
Mrmak - jedino što razuman može poželjeti maloumnom ubici za volanom je da odapne i riješi nas belaja. Da mu nismo trebali poželjeti brz oporavak i Golf RS32 pa da po principu "brže, jače, bolje" polomi još dvoje na klupi ili da pokupi 15 djece pred školom "Sestre Ditrih"? Da žalim gmaza koji je uspio u Travničkoj saviti auto oko drveta? Haloooo njakosu - pa to niko normalan ne bi uradio? A ti bi da ga žalimo? Hvala na lijepim željama za našu djecu, mom se tako nešto neće desiti ali dok je ovakvih ubica na cesti, nečije dijete sigurno ima razloga za strah. Međutim, ima samo Jedan Sudija koji je očito presudio i samo On će donijeti konačnu odluku, ne takvi kao ti jadniče.
....jarane jesu li felge na prodaju ???
Dobar je momak, nemojte tako, da je neko vas nebi vam bilo svejedno...
sto previse vozi????? TO UGRAD,,,,???
sto brzo previse to ugrad
Samo malo okrznuo, nista ovo
Suddenly the wild tree appears.
Ma ja, kad ja svjetla, danju, ne upalim sljeduje me kazna, logicno, a kad ovakve oHebine brzo voze kroz grad nije problem... Cilj je dokazati da si lud/glup, da narod vidi, a sto ne neko ni kriv ni duzan imati posljedice... I samo mi nije jasno, kako je uspio oomtati kompletno stablo!?
pih I ovo drvece sade na sve strane..
imal ko broj tel...hocel frajer prodat felge.......
jado treba da plati osteceno drvo i najmanje dvije godinu u buharu sa njim a vozacku za sva vremena oduzeti ako je i ima
ovaj nije isao sporo