Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect vatrogascima... Sjetimo ih se samo u akcijama spašavanja i gašenja požara. Težak i opasan posao, koji je zanemaren, kao i sve drugo što nije u vezi sa politikom... Malo ko šta radi na preventivi od požara...
Ako je neko namjerno zapalio nek se stidi. Narod godinama stice da bi neka budala dosla i uzela sve.
Valjda nije neko sebi presudio. ....
Provirim kroz prozor, od smoga se ne vidi susjedna zgrada i shvatim: Silent Hill jučer, Zenica danas. Otkako smo postali Grad i zagađenje valjda "gradsko", požari "gradski", a i nasilnici "građanski".
Ostavis peglu i izadjes iz kuce?
u jednu ruku ova blindirana vrata znaju zakomplikovati situaciju, pravim lopovima i nisu neka prepreka. Nedao Bog kakvog belaja, mogao bi tri puta umrijeti dok bi ti hitna uspjela ući. a i ostaviš ključ unutra ode 50km za novi..
i iskreno, nadam se da je stan u gore navedenom slučaju prazan. nek im je sa srećom.
pa kako su usli?
ovo je novi janin hit gori kuca nasa
nered po Zenici danas, pali se, guši se u smradu, ranjava se, Celik izgubio itd
Ljudi nakon duzeg vremena raspalili strasti, sta ih ometate u akciji..
10 metara od mjesta gdje je izboden momak veceras...
Ono kad su zadnje epizode Sulejmana!