Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potogodišnje dijete vozi kartingggg?! Petogodišnje dijete u 23:35h napolju?! I istražujete krivca?! Hapsi roditelje! Dijetetu želim brz oporavak!
5+
"odgovornog tatu-mamu" pod istragu i hapsanu, lijepom djetetu oporavak i miran život!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Djevojcica od pet godina treba da ide na spavanje u 19.30 sati.
Pa sve bi to bilo ok da Klix nije pogriješio vrijeme...
vjerovatno je vozila u pripitom stanjuuuu
Kao prvo dijete je povrijeđeno oko 20:00 sati kao drugo nije vozila karting nego prolazila na tom istom mjestu je i luna park Kao trece ništa od ovoga što postave ni karting ni luna park ni bilo koji sadrzaj za djecu ili odrasle nema upotrebnu dozvolu niti su nadležne inspekcije došle to provjeriti da jesu ne bi radilo ni pola sata. Luna park ima stare sprave koje su pokupljene negdje na otpadu i prepravljene tako da od sigurnosti nema ni S. Gradska uprava je kriva sto uopšte daje dozvolu.
Roditelji trebaju tuzit Klix radi prenosenja dezinformacija.....jos se gamad nakaci na to i komenatira kako treba roditelje streljat ni krive ni duzne u ovakvim teskim momentima....
Kakav bolan luna park pa ono je korida,nista ni s cim! Nikakvih mjera sigurnosti,samo stare seljacine koje boli briga za sigurnost posjetitelja. Sve pozatvarat!!!!
Ja prohodo u 6 godini!
@Glupan98 i ja, lijen do Boga haha
Taliću vazda si bio cigan i varao narod. Sve se vraca, sve se placa. Djevojcici brz oporavak zelim.
djete u bolnicu a roditelja u zatvor
Mislim da je sigurnost uredjaja, naprava i ucesnika u ovakvim objektima uopste nije regilisana zakonom . Niko ne kontrolise sigurnost tih masina , postavljanje , atesriranja !? U istom luna parku postoji tzv voz smrti cija konstrukcija je postvaljena na komadice drvenih hoblica od 10 cm !!?? Sve je ostavljeno na volju i savjest vlasnika. Bilo je samo pitanje dana kada ce se desiti neka tragedija. Znaci neispravno vozilo ciji je remen mlatio unokolo. Tuzno ali takva nam je drzava...
Lupaju novinari.., nije u 24 h, nego u 20,40 h http://www.zenicablog.com/petogodisnjakinja-zivotno-ugrozena-nakon-sto-je-povrijedena-na-kartingu-na-kamberovica-polju/
Dijete nije vozilo. U tom krugu je i luna park. Ovdje su sasvim drugačije informacije. http://www.zenicablog.com/petogodisnjakinja-zivotno-ugrozena-nakon-sto-je-povrijedena-na-kartingu-na-kamberovica-polju/ U svakom slučaju strašna tragedija. Malenoj želim da se oporavi.
Dijete od 5 godina u 12 h na kartingu ??? WTF " brizne " roditelje streljati pod hitno da se ne mnoze dalje ccc
na kartingu je još dobro ..ima njih i pod mostovima u ta doba .....
Pa sve bi to bilo ok da Klix nije pogriješio vrijeme...
u korumpiranoj drzavi kao sto je bih ovo nije nista cudno jer se vise racuna vodi i paznje posvecuje psima lutalicama nego djeci.u normalnim drzavama od neodgovornih roditelja drzava oduzme djecu i preuzme istinsku odgovornost.
+ odgovornost priredjivaca igara, pored roditelja.