Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast spasiocu ili spasiocima a mladoj djevojci sto brzi oporavak
draga djevojko, neka ti danas bude dan kada si se opet rodila. razlog za taj cin ce ti biti smijesan za par godina- vidjet ces
Mi se trebamo upitati zašto je društvo sišlo na ovako nizak nivo, ili kako smo ga mi doveli ovako nisko. Svi mi koji imamo djecu treba da znamo da je to moglo biti naše dijete. Glasajući za politiku nacističkog imperijalizma ne trebamo se ni nadati za neke bolje obrazovne institucije koje će kulturu staviti ispred nacionalizma.
Ma dobro joj u zivotu ba to ona nako iz zajebancije.
Pamet u glavu, a glavu u rijeku
Ko god hoce da se ubije, ja ga nebi spasavao i rizikovo svoj zivot, ko misli da ce samoubistvo rijesiti problem samo naprijed..
ja stvarno ne znam sta se desava sa ovom danasnjom omladinom, sta i ko njima ispire mozak glupostima pa da moze doci do pomisljanja na samoubistvo...
curo draga znaš li ti pošto je danas dženaza...
Draga djevojko, mogla si umrijeti tako mlada.😢
Neće ona niđe.
Reci ne drogama
pao snapchat na minutu
ispo joj iphone
Umjesto da se baca u školi za što većom ocjenom, ona u rijeku, sigurno je krivac ljubav.
Još ona i ne zna šta je ljubav ...???
Focakov sin se kupa u jezeru i počeo se gušiti, tone zove upomoć i tek kad je potonu neki lik skoči i spasi ga. dolazi sutradan focak u kafanu i pita ko mi je juče spasio sina. lik sw javi. kaže focak kralj l😁😁 A gdje mu je kapa???
Samo joj je spasioc produzio zivot za jos koji dan, ona ako je to naumila to ce i uradit