Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko više nije siguran. Svakom se može namontirati sve. Državom vladaju plemena i klanovi. Koriste se najniži udarci za poniženje ili eliminisanje suparnika. Usput predsjednik MMF-a optužen za pokušaj silovanja je oslobođen.
A izvuci ce se ova spodobai oslobadjajucom ili uvjetnom osudom
hvala tuzlak. nismo to znali.
Uostalom, zenska osoba nije nuzno homoseksualka ako odstupa od arhetipa zene koji imbecil zamislja (ogromne grudi, platinasta kosa i prazna glava).
Casti? Ta \'djevojka\' prodaje vlastito tijelo za novac. Kakve casti?
advokat nesmije nazvati djevojku koja je dala iskaz ulicarkom to nije profesijalno ni ljudski neka djevijka tuzi advokata za uvredu casti
@tuzlak, pa sta i ako je, nek si ti nama izmahalo..... montiran proces to djete malo vidi....
Lezbaca... Zivi ulaz do mene...