Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se sve desilo preko puta moje kuće. Bilo je strašno i toliko smo se uplašili... I možete se zezati koliko hoćete svojim komentarima, ali u autu je bila i 3 mjesečna beba, a moj tata je sišao u korito rijeke da je spasi. Bez obzira što je rijeka plitka, noć i činjenica da nemamo ulične rasvjete je otežavala spašavanje. Beba je na kraju najbolje prošla, hvala Bogu. Ja sam pozvala policiju i hitnu, hitna je prva došla i dok su spašavali unesrećene, drugi učesnici u saobraćaju su se naguravali pored vozila hitne pomoći samo da prođu i tako su mogli prouzročit još jednu nesreću. I ovo nije ni prva a ni posljednja nesreća, ali niko ne želi da poduzme bilo šta po pitanju bezbjednosti ovog puta, jer pripadamo kantonu a ne opštini! Žalosno!!!
Maja The Bee na kojem dijelu koceve se nalazi ovo, ne mogu da skontam nikako. i ja svaki dan prolazim ovom cestom.
@tehničarr Otprilike 100-200m prije raskrsnice za Čajdraš. Nakon uspona preko Brode ide malo pravca, nekoliko kuća s lijeve, nekoliko s desne strane, pa raskrnica Čajdraš/Vjetrenice... Ovo govorim iz pravca Zenice, znači ima nekoliko kuća na lijevoj strani i 3-4 mostića preko Kočeve, eh auto je zaglavilo između 3. i 4. mostića! Nadam se da sam dobro objasnila :) Oprez kad prolaziš i prilagodi vožnju uslovima puta, koji su ovdje praktički nikakvi!!! Svi jurcaju i voze kao luđaci.... Kao da su na auto-putu!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro su prosli !! U kojem slucaju da je neka skalamerija bila u pitanju ko zna sta bi se desilo !!
ovo kod mene bilo
sve sto leti , ce da sljeti . nije dugu letio
A8 4.2 quattro
Bmw rodjaci ...