Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da pjesaci u Zenici apsolutno ne postoju vozace, niti bilo kakvu signalizaciju, prelaze gdje hoce/zele/stignu, auto im ide u susret, cak ni ne gledaju, i namjerno uspore... Ako je to bio slucaj ovdje, nikakvo cudo...
majku vam vasu, pa kad se sta desi u Sarajevu to 100 slika se stavi na portal, udario auto u banderu i odmah ide 10alika auta i bandere, a kad je u nekom drugom gradu nemate ni j.e.b.e.n.e slike nijedne!!!
Amina Izdrzi :(((( a vi p.i.z.d.e g.l.u.p.e ko god ima nesto protiv da kaze moze da mi se k.u.r.c.a n.a.p.u.s.i
MENE NE TREBA DA ŽALIŠ JER VOZIM MOTOR I AUTO ,NA POSLU KOMBI I KAMION PO POTREBI ALI SAVJESNO I TOLERANTNO PREMA OSTALIM UČESNICIMA U SAOBRAČAAJU A POGOTOVO PJEŠACIMA. A PO TVOM KOMENTARU VIDI SE DA SI ČOBAN-KAMIONDŽIJA. TREBA DA SEBE ŽALIŠ.
Žao mi je tebe i tvojih doživljaja,meni su gori levati i emocionalno neuravnoteženi vozači B kategorije,što misle da svojim vozilicama mogu svugdje i kroz svašta proći.Pogotovo kroz kamion ili autobus.
Ovo je vec bolje, HVALA.......
INAČE SVI VOZAČI AUTOBUSA I KAMIONA SU MALO VIŠE BAHATI U VOŽNJI KAO NPR. MOJE VOZILO JE VEČE I JAČE MENI NEMOŽE NIŠTA BITI GLAVNI SAM.A OVI VOZAČI SU PRETEŽNO SELJACI KOJI SE I U GRADSKOJ VOŽNJI PONAŠAJU SELJAČKI NE DAJU ŽMIGAVCE VOZE PREKO OGRANIČENJA STAJU GDJE HOĆE,PROLAZE KROZ CRVENO ODUZIMAJU PRVENSTVO I JOŠ SE I SVAĐAJU A NA RELACIJAMA U PRIGRADSKIM I SEOSKIM NASELJIMA VOZE I PO SREDINI CESTE BEZ OBZIRA ŠTO DRUGI VOZAČI MOGU DA SLETE SA CESTE RADI NJIH.UKRATKO SELJAČINE-ČOBANI VOZE AUTOBUSE I KAMIONE.
U saobracajnoj nezgodi ,15-snja djevojcica C. A . iz Zenice je prilicno teze povrijedzena.Nezgoda se desila jutros u 7.50 min.u Bulevaru Kulina Bana broj 1. ......evo ovako otprilike...
\"svakikamentv\" ti si ljakse buraz i napucaj se kamarica zenickih
dabogda svi pocrkali u toj smrdljivoj selendri
Naslov bi trebao da glasi: Zenica \"Teze povrijedzena djevojcica\" i onda ti vidis taj naslov i zapitas se sta je bilo da procitam. A ne,oj fujjjjj.........