Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jarane vidjeces jedana dan vijest , djeca se porokala u obdanistu zbog zeke peke
ilidza je obolila, napao je strasan rumunsko-sandzacki virus, lijeka joj nema kao ni Sarajevu
u bosni nema leba
Ja novinara i g....a !!! Zašto neobjasnite da je ovo događaj koji se desio na općini Ilidža u naselju Sokolović-Kolonija????????????
MILF
Pa sta vam je. To su komentari djece koja su dosla na svijet na taj nacin "komsija posjecivao Mamu!" Razumijete
sandže go home.
Ne da baba na se ....
Ja starke sto se uspalila
sindrom transformacije sela u metropolu... a danasnja javnost ne zeli priznati da se vodi rat za prevlast u glavnom selu BiH, sa jedne strane su sandzaklije - Ganiceve veze do Novog Pazara koji zele dio svog kolaca u Bosni, a sa druge starosjedilacka mraka koja misli da je Sarajevo njihovo... Jako ispoljen seljakljuk i krkanluk sa svake strane koci svaki normalan projekat uspostavljanja mira u glavnom gradu BiH.
Hahahaa kakva ba metropola jesil ti lud pa ovo je,aamo malo vece selo kasaba
Sine ti da znaš šta je Ilidža bila prije rata pokrio bi se po ušima. Sandžaklija na Ilidži ima kao i u svakom sarajevskom naselju, zatoo šššš!
u ckupi joj ga treba zagurat
Fucking feministice again...
And Not a Single Fuck Was Given That Day...