Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se najezim na svaki spomen ovog covjeka, i pitam se sta je bilo u njegovoj glavi da digne ruku na sebe? Jos vaznije, pitam se gdje su njegova djeca i kako je uopce moguce imati 4 djece, a ne vidjeti vise razlog za zivot? Na stranu sto je poludio zbog zene, ali vole li ga i cjene li ga imalo ta njegova djeca, pa pretpostavljam da ima i unuke, zar je moguce pored svega dici ruku na sebe?
Svi smo mi PERO GUDELJ!
Ozdravi legendo, uz tebe smo
A za sve je kriva jedna sponzorusa i kurva...
A suicid nikad neoprvdavati ! To je najlkši izlaz iz problema Brz oporavak i pamet u glvu , zbog žene je bezveze ovo sebi raditi !
Majke ih varale, kako se nece neki od 10000 BiH politicara pogoditi bar kamenom u glavu. Pero je LEGENDA! ZIVIO
Gosp. Gudelju, Bog Vam je dao još jednu priliku da ispravite grešku! Brzo ozdravljenje!
eh kad bi svi imali njegovu ljudskost i karakter
Samo ozdravi mi ti to je sve sto sam od neba trazio i svaki osmijeh tvoj sto mi poklonis kao zastavu bih razvio samo ozdravi mi ti Ja cu cekati na tebe kada ustanes i kada krenes zelim vidjeti tvoj smijeh i zelim da se ponosim sa tobom
Nedaj se ljudino!