Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
provjereno,pricao mi je putnik iz autobusa...sofer je 6 puta zvao centralu iz razloga sto mu je vec u olovu otkazala klima i palile mu se raznorazne lampice.Međutim,uprkos inicijativama putnika da predju u drugi autobus on je svojevoljno nastavio put i u tuzli je dozivio mozdani udar...znaci cijeli put su presli u fakticki neispravnom autobusu,a u Tz je sofer zakazao..to je jedina i prava istina :)
Nikakvo cudo sto se deshavaju ovakve nesrece ....svakodnevni pritisak na radnike ,male plate ljudi rade i preko mogucnosti ne naspavani neodmorni rade odgovoran posao...
Pa kako može starac od 71 godinu voziti putnike u autobusu. Dok jedni odlaze sa 35 g. u penziju, drugi ne mogu ni sa 71.
Pogledaj link: http://www.bukovica-x.info/blog.html Pa reci nešto!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad se šta desi uvijek je u BiH bilo do nekih drugih problema. Treba reći istinu, netreba kriti, možda sam od nekih agenata. Nemoj te prikrivati istina treba na vidjelo. Samo istinu kakko god bilo. http:www.bukovica-x.info. Objavićemo istinu o događaju. Ne prikrivajte. Nigdje nismo dospjeli ovako. Pozdrva KLIX-u
dobro pitanje Jale, ali nazalost ove ljude toliko boli qra.c za sve dok se njima isto ne desi...
A je li se iko upitao da li je zaista ispravna klima u tom \"sasvim tehnički ispravnom\" autobusu!? U mnogim starijim autobusima koji su predviđeni za \"lošije\" prigradske i međugradske linije klime rade, a ne rade. To je prava istina. Jadan čovjek koji vozi po tim uvjetima, a još na svojim leđima i savjesti nosi živote korisnika istog.
Cijela Tuzla radi u Afganistanu Amerikanci daju ogromne plate, para sima tako da će neki tuzlak sigurno kupit taj centrotrans. ima se
Na kraju istrage zaključak će biti da su stub i semafor sami skočili na autobus sa namjerom da ga napadnu i opljačkaju :)))) ništa me nebi čudilo
A sto je ironija bio je samo 200-tinjak metara od stanice
Ma daj te vozaci im rade bez slobodnog dana koliko puta zaspe za volanom linija Sarajevo -Bihać,kakva vrucina u autobusu s klimom Centotrans nista nije bolji od Grasa jer ja često koristim njihove usluge. Vozacu brz oporavak i putnicima.
Sreca u nesreci pa nije sletio s kakvog mosta ili u neku provaliju, nego potrefilo se da lupi u stub, j.b.g desava se.
ovo je djelo dodovih sabotera, za sve je dodo kriv naslajdrajte mu se mame:-)
zelim mu da se oporavi sto prije kao i putnicima ove vrucine su za poplzdit
Napio se rasola i nazdero pite, pametni.... ma kakvi..... naj pameniji veseli super Bosanac, jos uvijek zali za okupatorom jugosmrdom... jedini na planeti takav..... nas dragi pre pametni Bosanac. vozi a zdravlje na nuli.