Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........ brat natovario pola kuhinje u golfa,,,,
Eto golfače za sedam dana ponovo na cesti
nesto me posjeca ovo na spot : bora majstorovic kawaski
sta ima veze ako je golf2 u pitanju svako vozi za sta ima para da odrzava svoje vozilo kad vec vozi auto staro 30 god trebao bi da ima na umu da je staro auto i da je skoro na izdahu a dosta tehnickih pregleda su krivci za dosta udesa u bh prilkom reg auta dosta tehnickih pregleda uopste ne pregledaju auta njima su bitne pare a ne hocel to auto sutra napravit nezgodu nekog ubit na cesti to njih ne intersuje i ja vozim staro auto 25 god al opet radi sebe io svoje porodice pregledam auto
Ma nisam ni sumnjala da je golf dvica 😂😂😃😃
dobro svaki dan nema mrtvih na ovoj cesti, da vozis lijevom trakom i 80km/h neko blica iza i yebe ti majku hoce u gepek da ti udje... :)))
Cirkus od saobraćaja. Nula poštovanja i kulture na ulicama. Propisi se zanemaruju a organi vlasti toleriraju previše. Pa gdje ima da natovari golf 2 kao kamion?!
..nuto golfa ;-)))))))))))
i kazu iz Vlade KS da ce zabraniti autima koja nemaju EURO3 normu da saobracaju po Kantonu Sarajevo, na djelu vidimo "provedbu" te Uredbe
Sta reci? Jel carko pocero'' golfa cvaju?!
Sta reci? Kakvu posluku porati? Golf 2.....Standardno.....
I opet je pola miliona gradzana Sarajeva prezivjelo i ovaj dan
jesi i Pazariće ubrojao pod građžane Sarajeva?