Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi bilo šteta da je izgorio Tuš, Konzum, BBI i ostala tuđa sranja. Bilo bi šteta da je Tom, Maxi ili nešto drugo srpsko izgorilo.
Kako god to je Istočno Sarajevo, a u tc \"Tuš\" radi dosta muslimana koliko vidim,
@ciciban Srbi,koliko je meni poznato,nisu izbjegli iz Sarajeva nego su pod pritiskom osuđenog ratnog zločinca kraišnika i ostale klike NAPUSTILI svoj grad,mislim da je to veoma bitna razlika i njemu ispostavi taj\"račun\" drugo,ja lično nemam ništa protiv tzv Istočnog Sarajeva,nego jedno pitanje,ako je to grad kako kažeš u kojim pjesmama je opjevano,većinom svi gradovi u Bosni i Hercegovini su opjevani u pjesmama a u kojoj je pjesmi opjevano istočno Sarajevo,koliko ja znam ni u jednoj niti će ikada biti.
@ciciban A jel, neih rekao.Prije bi rekao da je sisla cobanija sa Romanije,Pala. Drugo grad Istocno Sarajevo je smijesno. Prvo porediti predgradje i govoriti da ce se razviti??Oko cega,nema infrastrukture osnovne.Opet samo nebuloze pricas (podsjecas me na dodika).Hocel se i medjunarodni aerodrom praviti u Lukavici mozda, eh da i Univerzitet Lukavicki??Tri stambene zgrade ne znace grad, po tom kriteriju i Kakanj je grad!!!!
Išli naši da gase i snime situaciju. Trebaće znati rute kada krene OLUJA
Da se nije samozapalio ili su aljine beretkice bile u akciji
Samo se pitam koji su klinac ove nace 2 vatrogasne ekipe isle da im gase pozar.Pusti gamad nek izgore. Jesuli to oni nama gasili Vjecnicu?? Glupi Bosanac nikad da nauci,sta im imamo pomagat,nek se sami snalaze.Kazu da su grad a jende vatrogasne brigade kako treba nemaju...e moj srpski jade...
Zna se da je Lukavica bila predgrađe Sarajeva prije rata to, nije sporno. Međutim stvari se vremenom mijenjaju, pravi se novi grad koji se zove Istočno Sarajevo, koji će vremenom da se izgrađuje i u kome žive većinom protjerani srbi iz Sarajeva, domace stanovnistvo koje se nije micalo tokom rata i ostali. Za sada je Sarajevo u prednosti, ali samo kao grad koji postoji nekoliko vijekova i zato što ima neko ime ali gledajući strukturu stanovništva, Sarajevo je daleko iza. Danas u Sarajevu živi vecina nepismenog stanovništva koje se sjatilo iz svakojakih nedođija i ne pomišljajući da se vrati odakle su dosli. Prije svega mislim na razne , Žepe, Srebrenice, sela, zaseoke, brda i doline. Posebna priča su sandžaklije, sarajevo je sandžački grad, zar ne :) Nema više Sarajeva! Eto toliko.
Samo stvarno mi se sviđa ta ideja da bi kasabe u PC dobile imena ko što su Englezi davali u Americi. New Chachak, West Jagodina, New Baranda, South Bezhania.
East side is Tha Best
Idioti, članak govori o požaru, smirite se.
Ko da si pao sa grane ko da kazes Ilidza je Ilidza to nije Sarajevo, sopingcenter se nalazi u prijeranoj opstini Novo Sarajevo, sadasnje Istocno Novo Sarajevo koje pripada gradu Istocno Sarajevo
@Vogosca Slazem se :) kazem, Semizovac je grad za Lukavicu. tri kuce imaju i TUS i stavit naziv Istocno Sarajevo, moze samo iskompleksiran Srbin... Nek stave srpski New York-Lukavica...
@Sarajevo Cuj Lukavica ko Vogosca!? Vogosca je GRAD za Lukavicu!!
@the ja Lukavica je selo, i u Titino vrijeme to je bilo predgradje, sad je selendra. Sto se mene tice mozes ga zvat i srpski New York ako hoces, zna citava drzava sta je Sarajevo a sta Lukavici.Poredjenje nevidjeno hahah al jadni za.tucani Srbi mise sto su dali naziv Istocno Sarajevo da je to grad. Je..bg. i Semizovac je onda grad, u rangu Lukavice ;)