Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paščad jedna, ništa drugo ne znaju ! Nema suživota sa genocidašima !
Bosanski pravoslavcu znas kako ce biti ili ce vasa genocidna tvorevina biti ukinuti ! Ili cemo vas protjerati iz Bosne ! Vama nema druge ! A Bosnu ne damo NI PEDALJ BOSNE !
Ma da imamo 1 % VI STE IZ BOSNE i budi ponosan na to ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
idiotizmu na balkanu nema kraja
TREBA VAS GENOCIDASE SVE POTAMAMITI !
Treba jos jednom da se zarati da se rjese svi problemi al prvo poceti od politicara pa ostalih cetnickoustaskobalijski pedera
I, da vidimo kada će i da li će uopće ikada počinioci biti pronađeni ... ? ? ?
Ja stvaram naboj mržnje prema Balijama. Kad pukne a neminovno je da će pući mislim da će se Milana Lukića sjećati kao humanitarca :)) EEEEH, kada će više pući ???
Puknuće tebi ali u glavi..idi ljeci se mada ni ludnice ne primaju takve kao tebe ..a bujrum ..kad "pukne" čekam te na čeki ..znaš gdje je to ..kupi globus pa kontaj..
garant franc došao kod ženinih u posjetu :))
Obnova tužbe!Srbija agresor!Nagodba,:Inicijativa Srbije za ukidanjem RS-a!
Nisu ovo moje želje.To je jedna od agendi Britanije i Amerike.
"Smrt Naseru Oricu" Ovo je dokaz da Srbi nemaju nimalo postovanja prema muslimanskim ratnim zlocincima. Stvarno su grozni :-)
kazu mi izazivamo? kazu ne mogu sabosnjacima da zive? kazu u cudu se nasli zbog onog u zvorniku. dodju i uzvikuju imena zlocinaca koji su poubijali sve najmilije od povratnika... kazu... kazu...
Kako su sad fini. Unazad mjesec dana ne bi prstom makli. Rezoluciju pod hitno sprovest.
Ma sve će ovako biti dok se šerijat u rs ne uvede!
Eto ti komšija, pa oni već razmišljaju o nekom budućem genocidu. Samo su se malo zajebali.
ma samo zakonski, kud ce gore kad ga njegova policija uhapsi, ne zato sto ga ne voli, vec zato sto mora :) pa ce mrzitelj da mrzi jos vise :) jbmu nije ni njima lako mrziti, valja to svaki dan raditi :)
Po komentarima bi se reklo da je,,ljubav" obostrana.
kuranzlo takvi kao ti su najvece kukavice :) vidjao sam takve junake kako uplakani i upisani stoje mirno