Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Samo udri Mehaga i babo je tako, srbe ćemo otjerati lako\"! Hajde ba šutite, majku vam smrdsku! Kako su vas Turci karali u 14. stoljeću, bolje vam je poklopite se, i bolje za vas da šutite, da se u Sarajevu ne bi ponovila bitka na Kosove polju, koja se desila 15. juna 1389. g.! Bolje se malo pozabavite historijom, jer kako vidim ne razumijete se puno, i naučite ko vas je sve karo gdje je stigo, majku četničku, a ne da nekome preporučujete da ide lječniku, jer kako vidim oni su zdravi, a vi naučite malo više historiju, o da, ovi prostori pripadaju Turcima i mi Bosanci se ponosimo time! ALLAHU EKBER!!!!
Bit ce veselo na 7 januar :)))))))) Spremite se smrdljivici u Smrdiji,bit ce veselo :)))))
ma o čemu raspravljate braćo muslimani pa zar ti levati zaslužuju na ove dane da se snjima priča ccc
na ljecenje pod hitno.... nemas jos dugo.... vec haluciniriras.... a kako izgleda izgubio si i pojam o realnosti.... stoga.... dva kestena u ljevi dzep i mamu svoju zajasi.....
glup si ko noc... polarna!
Kad se ovakve stvari budu kaznjavale adekvatno npr paljenjem jedno 20 Srba iz Sarajeva onda se nece vise ovo ponoviti ! Za punu i brzu odmazdu ! Nema rasprave. Zivio Caco !
Ej, četo, krepo vam neki poglavar u Rusiji! Allah mu rahmetille! Bašum sagosum! Ej, a što se tiče one baklje sa utakmice smradovi-BiH u beogradu nema veze! Samo ti dođi pred Husref-begovu Džamiju da ti mater .ebemo!!!! Vidjet ćemo srbe u rukometu u Skenderiji, kada budu gostovali! Kako ćemo ih onda otjerati iz Sarajeva, nisi svjestan!!! Rukomet-dvorana \"Mirza Delibašić\" Skenderija, u Sarajevu!!! Mahat ćemo vam kada budete išli nazad odakle budete došli!!!
Persijaneru: Djesi jarane.... U... vidi hrvatskog cvijeca sto sere \"UOPCE\"... blah da se bojim musica ja bi bolan bio musliman.... Ovako sam samo CP6in.... A moze. sto se tice loja moze ... to onaj od muhamedove kamile... kazu da je dobar :)
Ko misli da ova scena ima ikakvog smisla, on je budala!!! Joj ovog Apisa jes navro sa lojem, hoćeš ba da ti donesem malo-made in:ARABIA! Ko gleda onog debila od glumca emira kusturicu! To samo vlasi sa brda mogu da vide na crno-bijelom televizoru, ako i te uopće imaju!!! Ej, sa kojeg si ti djela Ilidže da dođem ti na vrata sa nožem kojim sam klao nedužne životinje!!!
Kushadasi - scena br.1 rezija kusturica emir - nemanja Gl. Uloge: ja! Sporedna uloga: Neimenovani konobar u srpskoj narodnoj nosnji! Scena 1, kamera ide, ton ide.... Konobar na cistom srpskom jeziku nudi cevape, u kajmaku, jaja sa slaninom... Scena 2, kamera ide, ton ide... Meni oko vrata drveni krst ja sav ponosan stojim i cenjkam se u radni. Trazim da mi spuste cenu. Kaze on meni: Odakle si ti jarane? Sa Ilidze odgovih mu. Opet ce on: Eh da smo mi sa Vama protiv onih ustasa. Cutim... Znam da niko krupono ka turcin ne laze. Ili sto ti misli onaj za astalom to i onaj pod astalom... Bujrum turci... Na bule iz Visegrada! Pozdrav i necu vas vise smarati. Nije lijepo kad dzamije gore. Nije...
Ne treba se sa njima svađati, jer će jadnicima kasnije himna biti: \"Znam za jedan grad, zove se Beograd!\"HEHEHE!!! Apise, poklopi se! Ti ćeš nekome prijetiti, poserem ti se na ćirilicu! Ako si hrabar, dođi u Teheran, Istanbul ili Sarajevo, pa bi vidjeli kako bi se ti u pojeftinjalom barelu nafte kupao! Imao bi džabe kupanje i u gradskoj deponiji smeća, jer bi tvoj pepeo bio tamo! Selam za sve Muslimane širom svijeta!!!
AKADEMIK-u Ej jadovane, R Srpska ce vecito ziveti, a ti i takvi kao ti smrdite na loj. Lojavi i znojavi ste vi a ne mi, mi smo BRADATI. KONTAS BA? Mi smo uredno bradati, a vi smrdljivi. Smrdljivi nakotu dodji po porciju loja i mrs u tursku.
PA NE MOŽE POLICIJA GENOCITETA R. SMRDSKE GANJAT ZLOČINCE KAD JE I TA ISTA “POLICIJA” TAKOZVANE REPUBLJIKE SMRDSKE ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA I LEGLO KRIMINALACA, UBICA I PROBISVIJETA SVIH VRSTA, MAJKU VAM JEBEM GENOCIDNU!!!! UKINUTI TAKOZVANU POLICIJU (ČITAJ ZLOČINAČKU MAFIJU) REPUBLJIKE SMRDSKE - ODMAH!!!!!! TAKOĐER, TREBA REALIZOVATI PLAN UNIŠTENJA GENOCIDNE REPUBLIKE SRPSKE-SMRDSKE, PO KOJEM JE KRAJNJI ROK UNIŠTENJA REPUBLJIKE SMRDSKE DO 2009. GODINE. HVALA BOGU, RADI SE NA TOME. PS. POSEBNO JEBEM MAJKU TAKOZVANIM \"BH PATRIOTSKIM\" STRANKAMA TIPA \"SDA\" I \"SBIH\", ALI I OSTALIM, JER POSTOJI SASVIM DOVOLJNO DOKAZA PROTIV GENOCIDNE POLICIJE RS-A, DA BI JE SVAKI SUD SVIJETA UKINUO U ROKU OD 24 SATA!!! SMRT FAŠISTIMA-ČETNICIMA I NJ. POMAGAČIMA!!!!
Krajnje je vrijeme da Bosna i Hercegovina ima jednu policiju,,jedno ministarstvo,,jednu vladu i jednog jedinog predsjednika!!!! Trazite narode nase zemlje da se policija rs-ukine za sva vremena i protjeraju lopovi ko sto je dodbogk,obrijani cetnik i njegova braca kara-zlobi,krajnje vrijeme! Spasite svoju DOMOVINU-ne dajte da vam cetnici-teroristi-fasisti-ub ice-fanatici-lopovi unistavaju drzavu,imovinu i svoju domovinu,zemlju nasih pradjedova! Ustani Bosnjo,ne spavaj,manifestuj ispred vijecnice,trazi odgovore! Trazi jednu policiju,drzavu,zakon,ministarstvo,predsjednistvo! Trazi jednog predsjednika drazave koji voli svoju zemlju i narod,koji ce radit za njen napredak i buducnost,onaj koji ce se ponosit ko Predsjednik svih gradjana drzave Bosne i Hercegovine! BOSNA4EVER!
Zivi Bosna i zivjece, a trava zna se bice... Poruka svim neprijateljima Bosne i Bosnjaka-Crknite smradovi il\' mars odavde u lijepu p.m. svoje. Selam.