Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bi da ovo rade ljudi kojima smetaju auta parkirana po trotoarima, parkovima, autobuskim stanicama, pjesackim prelazima itd..l cak bi ih i podrzavao.. Al nazalost ovo su ucjene, reketi, osvete itd..
Jednostavno svaki drugi dan auto u Sarajevu izgori. Jebote pa postali ste pravi mafijaski grad.
Gasi...ma ne gasi prvo da dronom napravim fotku za medije!
svake nedjelje gore auta simptomaticno ? i to bas dobra ? hoce li vlast izaci na vidjelo ili klix malo detaljniji clanak o istom napisati.. tj istraziti koliko je bilo goretina u ovoj godini ? mislim da je ovo goruci problem kantona sarajevo..
Smrbadija sa Pala
Pa sta policija radi.... trend paljenja i ne mogu da naprave plan i akciju kako uhvatiti ove sto pale auta.... jestel napravili profil piromana....il sam dodjete i pogledate kako auto gori...
bahati babini sincici naljutili nekog ionako nezadovoljnog gradjanina
Moj stari opel niko niko ne pali.
Mah mafija.
Prži se auto moje, od ljubavi tvojeeeee
Šta se dešava u ovom gradu!!!??? Pogledajte hronologiju požara na https://mup.ks.gov.ba/aktuelno/vijesti?body_value=&field_kriminalitet_value%5B%5D=22&field_datum_kriminaliteta_value%5Bmin%5D%5Bday%5D=7&field_datum_kriminaliteta_value%5Bmin%5D%5Bmonth%5D=6&field_datum_kriminaliteta_value%5Bmin%5D%5Byear%5D=2015&field_datum_kriminaliteta_value%5Bmax%5D%5Bday%5D=6&field_datum_kriminaliteta_value%5Bmax%5D%5Bmonth%5D=8&field_datum_kriminaliteta_value%5Bmax%5D%5Byear%5D=2018&=Prihvati
ili je piroman (ili grup njih) ili je u pitanju sistematsko uzimanje reketa, ali slazem se, ovo fakat nije normalno!
pa vi ne dajte plate radnicima
U Afganistanu su muslici civiliziraniji
@Observer kako onda to ne rade Hrvati u Hrvatskoj niti Srbi u Srbiji? Nego muje samo. Bas ti je komentar inteligentan
@NemaM pale,pale,samo ti to ne pratis,jer bolje je pljuvati i gledati u tudje dvoriste
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
policiski sat treba uvest
bem li vam majku..palite se izmedju sebe.....al pustite posten narod na miru.....
naj bolje je između sebe ;)
@Strašni Lav oh ziv si !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)