Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dupovac ne jedi vnaGo........ubio čovjeka i kazna prestroga???? Gulio bi on meni doživotnu,da se jednom gamad sklone sa ulice.Nosao nož garant da oguli jabuku
Vala bash.... ne bi ovaj vise sunca trebo vidjet
2 dozivotne bez mogucnosti pomilovanja
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gledaj ubice i govana, prava ona seoska alkoholičarska gnjida.
suljo harmonikas legenda
NEKA SUDE ONI STO SU STRUCNI I PLACENI DA TO RADE.-VELIKI RAHMET ARMENU DULICU, DA MU UZVISENI ALLAH PODARI DZENET
@fascist2 Jel to ti nešto na moj račun?
prvo i osnovno pitanje: zasto covjek nosi noz u dzepu ? s kojim ciljem ?
Sta ima sa Rastoderom, je li ziv?
Moj Dupovac kazes prevelika kazna . Vidimo iz medija stalno vozaci napadaju putnike. Tako je i ovog majmuna ( izvinjenje majmunskom rodu na usporedbi ) vjerovatno vozac istukao i napao bez razloga. Probudi se vise jednom i pogledaj sta takve siledjije rade u gradskim prevozima. Po meni je trebao dobiti najmanje duplo 30 god.
Hahah ,onaj majmun puco malo po fasadi i dobio 20godina , a ovaj ubica samo 15g. , ja kite i drzave i drustva
Kad nemas para pusis, kad imas para gazi samo.
U ZKP treba unijeti član da osoba kod koje se utvrdi da nosi nož ne srazmjeran potrebama šetača, posjetitelja restorana, kafića i drugih javnih mjesta, ima da se optuži za ubojstvo u pokušaju. Policijo, kada će krenuti racije....
Ovaj ko Beco Kuduz po sumi bjezi...
Melem od covjeka,na ranu ga privit
Za svako ubistvo,ubicu treba što strožije kaznit.
Bez obzira šta se desilo i koje učestvovao građani nisu zadovoljni pravosudnim sistemom u BiH. Ovaj Nakaradnom sistem treba ukinuti.
Trebo je uzeti taxi koji bi mu stao pred kučeoAl seoski ološ hoče da mu autobus stane pred kuču????????????? SOS seljak ostaje seljak.
Sića!