Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno ga u svedskoj.
da je ovo ucinio vozac nekog mocnijeg auta, odmah bi pocela ona standardna te papak te krkan te kriminlac te babin sin itd itd itd
Todore, j.e.b.e.m ti majku
Ima jos mnogo ljudi nasih koji voze yugo, i zasto ne, yugo je ekstra auto... To sto je vama papcima to smjesno, nek\' vi imate audi-e zaradjene na seljacki nacin !! Bagro jedna papanska. I gledaj samo komentara, kako vas nije stid tako pricati, jadno dijete..
Opet komentari maloumnika. Da li ima iko da bi shvatio?
OTEŠEE NAM POSO
Jel Yugo 45 ili 55? BIH4EVER!
I ovo su Horde Zla uradile!
Ako je dete Srbin, a vozac ne-Srbin, onda vozacu dati dozivotnu robiju. Ako je dete Srbin, a i vozac Srbin, onda vozacu dati dve godine robije. Ako je dete ne-Srbin, a vozac Srbin, onda detetu dati dve godine robije. Samo posteno i sa postovanjem ljudskih prava.
dobro je da nije punoljetnog djecaka udario...
smrdin...!!!
ovo garant onaj iz istočnog sarajeva što ima 300 kazni za vožnju nadam se da će mali biti dobro a ovog će uloviti sigurno jer ima puno kamera na tom potezu i lako će ga naći