Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još će ispast da ovi jadnici nisu ništa opljačkali niti utajili ... Yebi ga, pokvario im se "digitron" a oni kvar nisu primijetili ..?!?
Još će ispast da ovi jadnici nisu ništa opljačkali niti utajili ... Yebi ga, pokvario im se "digitron" a oni kvar nisu primijetili ..?!?
Ocito da svaki od lokalnih hostaplera, sitnih i krupnih kriminalaca, ima nekod u Kantonalnom sudu, Vrhovnom sudu ili Ustavnom sud,u, koji ih pod cudnim okolnostima pustaju iz pritvora. Pa nije valjda da svaki put sudovi pogrijese u slucajevima Bosnalijeka, GRAS-a i sada ovog utajivaca poreza Mrkve.
Ako Mrkvi ne oduzmete dobar dio (od ogromne) imovine koju je stekao ne plaćajući porez odnosno kradući državu niste niko i ništa, biće to velika sramota.
deset sa lukom u citav kajmak coca cola salji racun na firmu
http://poskok.info/wp/bogic-bogicevic-hrvatski-entitet-vec-postoji-i-moze-biti-samo-jaci/