Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bejhil,puši kitu
bejhil,koja si ti stoka,pa to je za nepovjerovat.kakve veze ima tvoj komentar sa saobracajnom nesrecom?
Nikad jaro moj nikad srpska upamti! U Banjaluci se uskoro gradi Islamski centar sa medresom,u Banjaluku tek stizu Bošnjaci muslimani da joj vrate njen nekadasnji izvorni duh i izled a to je taj starobošnjačko-muslimanski izgled i duh!
Zaboravio si da je Banjaluka srpska :-)
Ne seri bejhil ,zavuci se u svoju rupu i reci svojim poslodavcima da ti daju povisicu.Zamisli sta sve pises za tako male pare :)
škutor,šta škutor-štakor radi u Bošnjačkom Vranduku u ta doba? Vi se samo mozete vozati dole po Širokom,od Širokog do Čitluka,dalje nidje maket nemerete jer je sve bošnjačko i bit će!!!!