Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zaista postalo neizdrzivo. Svaki dan bahata i brza voznja dovodi do ovakvih, nemilih scena. Policija mora sto hitnije i brze reagovati te sankcionisati one koji krse propise.
Ovog internacionalca sam ismijavao, ali kako vrijeme ide počinjem da ga iskreno žalim.... Vidim da dijete zaista nije dobro i da mu fali društvenog života i nečije podrške pa već mjesecima i svaki dan piše ove moralno vertikalne fraze kako bi dobio vašu podršku Ovo je tuga jedna, kad vidiš da postoje i ovakvi ljudi.
Koliko je samo djece poginulo na ovom mjestu a kanton i država ništa ne rade da bi riješili ovu situaciju. Djeca moraju pješačiti magistralnim putem zato što im niko nije obezbjedio odgovarajući prevoz.
malo opreza i vozaca i pjesaka nije na odmet... brz oporavak djetetu