Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sto ima ovih sto pricaju nisu ni vidjeli sta je bilo. Dosao sam manje od 5 min iza udesa. Momka smo vadili iz kombija. Niti momak u kombiju niti vozac golfa nisu krivi. Sleper je vozio bager koji nije bio ni svezan niti ista drugo. Bager je spao sa slepera udario zadnji dio golfa,a kombi udario u prevrnut bager. Sreca momak je prezivio. Povrede nisu izgledale teske. Mogao je da hoda. Imam slike postavit cu. NEMOJTE KOMENTARISATI KADA NEMATE POJMA STA JE BILO.
Na golfa i kombija je pao bager , sa kamijona lokalnog kabadahije u krivini , jer ga kretan nije svezao, niti je prilagodijo brzinu. Ne laprdajte kada neznate.
Vozaci kombija i golfa su krivci. Kreteni prestizali na onim krivinama, preko pune. Golfista je imao srece koliko je tezak, s obzirom da je na krovu zavrsio.
Užasno kombi izgleda. Prošao sam poslije nesreće. Izgleda da je neki gager spao sa prikolice koju je vukao kamion i onda je kombi udario u taj bager.
Joj vise Sa-x, zaista se sramotite s ovim polupismenim novinarima. Uvijek predstavljate samo upola informativne clanke. Izgleda da opet moramo nagadjati o uzroku nesrece i ko je kriv, kao i o onoj nesreci kad je djevojka izletila na tramvajske sine na Alipasinom i sl. Nemojte ni pisati o onome gdje nemate komplet informacije, ili bar namjeru da nas informisete kasnije, jer ovakav clanak je beskoristan.
u textu piše: direktno su se sudarili kamiona MAN i... valjda kamion?!
saobrćaćajnoj nesreći ? da li ikada procitate tekst prije nego ga pljuhnete ovdje ?
kao prvo u članku piše da su se sudarili direktno a nigdje ne piše ko je prešao na čiju stranu , pa prema tome ne glumi sudiju kad ne znaš činjenice i nikog ne osuđuj unaprijed
Zao mi covjeka, ali vozaci kombija i kedija iz raznoraznih firmi su najopasniji vozaci na ulicama. Ovi novi kombiji su brzi ko Porschei a vozaci jedva srednju zavrsili... definitivno opasni