Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ko je on, pa sad odjednom svi iznenadjeni (CRTL+F na stranici pa ukucati Rastoder, da se lakse nadje ko ne zeli citati cijeli tekst): http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/natjerali-ga-da-iskopa-sebi-grob-na-trebevicu http://www.javno.ba/crna-kronika/uhienja-sarajevskih-mafijaa-i-qtatinog-sinaq-nakon-ranjavanja-poznatog-kikboksaa.html http://www.***/clanak/545007887865/ Odavno mnogima ide na q..c, pa i policiji, ali ima tatica koji opet sve rijesi. Pitanje za klix - kad uopste do kraja ispratite neki "slucaj"? Ovo ste danas objavili, ovdje se ljudi istresu i nakon dva dana - nista. Kakvi ste vi novinari, kakvi "istrazivaci" kad, npr. slucaj sina Hanke paldum nakon sto je pokupio one zene vise nikad (od samog slucaja) nigdje nije spomenut. Sve je ovo KarNa, pa dijelom i ja sto se (povremeno) pridruzujem KarNama.
Hairli neko djete...FUJ. Zbog njega sada neko nema mamu,kćerku,sestru,suprugu.....;( CRKO!!!!!!
Mujo ako misliš na ovaj prvi link..ja koliko sam skontala nije na slikama on,samo mui se ime spominj.
Obicni klosar koji se vec godinama kurci preko tudjih ledja, stari mu je neki shatro lovator / ublehas koji ga (ni)je odgojio da se ponasa kako se ponasa i evo sta se desi. I sa jeep-om se kurcio i glumio nekog osloboditelja grada, mislim sama profilna slika govori kakav je i sta je https://www.facebook.com/semir.rastoder.5
jao glOOve matero mila...
ih pa u pravu si, kad ga vidis kakav je sve ti je jasno...jadna ta djeca sad bez majke, ovakvih klosara pun grad u pm
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jadan čovjek.
žena mu umalo došla glave
Mangupi preko tastature sta vi raspravljate ovdje blatite momka malo skontajte zamislite da je se ovo desilo vasem bratu, ocu..
to nije moguce jer nemam, Bogu hvala, takvih nenormalnih kretena u porodici. Srp,trnokop i udriiiii
upravo tako Noke razumijemo se ... svi misle da je pjesak jedini koji nije kriv ni za sta .. krenes od nedjarica do pofalica 12 ih trci preko ceste mimo semafora ... i kad ga udari i ubije ovako jer toboze nije mogao zakociti a isao je 80 jer budimo realni barem mi vozaci vozi li iko ispod glavnom? mislim da ne ... a sad blatite momka jer je ovakav onakav momak je bio svjestan svega i da mu mozete vidjeti samo lice... krenes u grad na kafu i tako ti se nesto desi ja nakon onoga od jucer u auto necu uci mjesec dana ..
Sam serijatski. Oko za oko, zub za zub. Stavi ovom vrat pod noz i svi klosari, face, i veliki vozaci ce malo pametnije razmisljati.
ma mi smo najveći seljaci kad je vožnja u pitanju, eto ja sam nedavno polagala i par puta me zamalo udarilo drugo auto, još vide da je auto škola. tako da je najbolje gledat sve oko sebe jer očito niko ne preza od toga da te udari, sve manijaci po cesti ..
ma ko će ga osuditi pobjeći će ko i onaj policajac kad je u ferhadiji pokosio 10 ljudi
kupio babo golfa 6, pa misli povuko je boga za muda. ja bi mu presudio čim izađe iz bolnice.
Najlakse vozaca kriviti, kad izlijecu pjesaci ko muhe bez glave. Idiot manje u gradu, pamet u glavu, gledaj sta radis.
Malo se informisi IDIOTE ko,sta, kako, gdje!!! Pa onda ako budes sposoban za to ces se STIDITI SVOJIH RIJECI!!!
Ma znate sta...ne opravdam ni ovu ni onu stranu...godinama sam bila pješak i uvijek mi auta kriva a onda kad sam sjela s muzem u auto pa sam tek vidjela kakve budale izljecu i pjesaci i vozaci,da sam ja u vlasti policija bi tim ''frajerima'' za volanom blokirala cestu pa kad se zaustave onda kao nekad u jugoslaviji batine da se godinu ne ustaje iz postelje pa bi pod takvim zakonima vozili kao baje ;) pogotovo ti bahati babini sinovi,nema veze ima na koga ce svaki od njih nekad naletiti pa kad dobij od jaceg po njusci koji isto nezna za zakon nece mu nista vise trebati,sve placa sve se vraca...a da su i pjesaci kod nas ludi to je posebna prica i to posebno penzioneri..hodaju kao u petoj dimenziji,totalno iskljucenje mozga...elem...zao mi cure i njene djece ako ih ima..nek joj je vjecni rahmet dusi a tom gelipteru neka Bog vrati tacno onako kako je i zasluzio a Bog zna najbolje i vraca na najmilijem...
gro kako te nije stid tako pricat majmune jedan jebo ti taj vozac pleme usta cuj jedan idiot manje u gradu debilcino jedna. kud tvoja majka nije bila na mjestu te zene pa da te vidim kako branis ovog u golfu. mozda je kriva i pjesakinja ali na da je isao 80 imao bi vremena i ptostora do semafora da zakoci. a majmunu ide 120 pa naravno da nemozes zakociti i sad kao povrijedjen. gro ili si mu familija ili licno debil iz golfa pa akoBogda da tvoj neko zavrsi pod tockovima kakve budale pa da cujemo komentare takvog debila kakav si ti
svaka cast gosp. Vedrane. Moje osobno stvanje prema Vama! recite toj beskorisnoj masi mesa pametnu koju!
Molimo Uzvisenog Allaha dz.s. da joj se smiluje i podari dzennet, a njenoj djeci i porodici olaksa zivot na ovom svijetu, amin. Ova nasa sestra je izgubila zivot na Bozijem putu, a Allah za takve obecava sigurnu nagradu na ahiretu. Hvaljen neka je Gospodar nebesa i Zemlje.
amin.
https://m.facebook.com/hava.sljivicdovadzija?v=photos
https://facebook.com/hava.sljivicdovadzija?v=photos mlada i obrazovana osoba. Sta se sve radi u ovoj drzavi! Za ovakve peksaje za vozace treba SMRTNU KAZNU UVESTI i na taj jedini moguci nacin marvu istrjebiti. Puuuu
apsolutno! svaka cast
e ovaj je u nedjelju ujutro projurio od nedzarica do otoke 130 - 140 km/h a ni na jednom crvenom nije zaustavio tek na otoci jer ima kamera, zalosno
ma NECE IM NIKO NISTA i oni to znaju zato i divljaju kako i kad hoce prosle godine SVOJIM OCIMA GLEDAM motoristi se uturkuju i dolaze iz prvca RTV doma a policajci na bus stajalistu kod olimpijskog bazena MRTVI HLADNI IH GLEDAJU I NIKOM NISTA ali zato zaustavljaju ljude koje voze normalno NJIH LEGITIMISU, PROVJERAVAJU, KAZNJAVAJU ZA GLUPOSTI a one STO UGROZAVAJU TUDE ZIVOTE NJIH " NERPIMJECUJU".
ova je raskrsnica nekako na sredini divljanja bez obzira da li vozi odozgo ili odozdo. na istom mjestu je prije par mjeseci bila jos jedna zrtva. sta treba da se jos desi da se neko sjeti da treba kamera da se postavi i radar. s druge strane X puta pjesaci prema tram.stanici ne prelaze cestu na pjesacki vec malo gore kod bus stajalista. ovo ne mora da znaci da se dogodilo i sinoc. bitno je da je golf jurio brzo jer da je vozio po pravilima zakocio bi na vrijeme i ne bi bilo ovakvih posljedica. nabrijanih debila ima po gradu koliko hoces a i potkupljivih drotova sto za cvaju zatvore oci. da je drugacije, mirnije bi bilo u gradu. dakle kamera+radar na toj raskrsnici i veliki znak da se cesta prolazi samo na pjesacki tj trebali bi drotovi malo pisati kazne i pjesacima. cener za prekrsaj
Jao glavonje majko draga.. Ako je ovaj idiot vozio po ps-u evo glava... Jadna djevojka, negdje sam procitao da je iza nje ostala beba, to je strašno.. On ce lagano igrati na kartu psiho-fizickih problema i dobit ce uvjetnu.. Itekako ima iskustva sa sudovima i policijom s obzirom da je "uzoran" momak.. Zna li iko ime nastradale?
ljudi, zna li iko ime stradale djevojke?
source je objavio hava se zove sljivic dovadzija ,,,, '87. godiste iz tuzle zivi u ilijasu ...