Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedinica za mjerenje gluposti = 1 bosnjak
Ja volim svog golfa ima mijesta da mogu pozadi i ovcu j\'\'at, trosi 1 litar na 1000 kilometra. nista se nije pokvario otkad sam ga nasljedio od babe, more po kamenju, jaci je od svakog auta a mogu ga prodat za novog pasata al mi bolji golf.A ja, opaucio me merc neki dan sav se on usinuo naprijed a mom golfu nista, samo mi dijete dobilo potres mozga, al ko njega j00be imam ih jos troja.
Meni se svidjaju ove verzije Golfa. Bas onako cool izgledaju. Nadam se da su djevojcice OK i da covjek nije unistio golfa puno udarcem.
Golf 2 D 1.6 najjače auto svih vremena i trenutno najbrojnije auto na putevima BiH bez obzira na starost vozila od 20-30 godina.Ne kvari se uopšte.Možeš ga voziti 100 godina a ništa se neće pokvariti a troši samo 3 litra na 100 Km.Kad te opauči u bubrege otpozadi vozaču neće biti ništa dok je udareni u vrlo teškoj situaciji.
Jarane što ti to treba pusti mujice zabavi se sobom i svojima
kazem ja vama mujice... za vas su samo kamile i to one jeftine spore, jednogrbe... nema gore kombinacije po sigurnost ucesnika u saobracaju od bosnje, golfa 2 i bosanskih dobrih cesta
HOCE LI SE ON ubiti zbog grižnje savjesti... SRPSKA POSLA
@GLJAKS Upravo to htjedoh i ja napisati.
I ova prokleta djeca ne znaju hodati, ne gledaju lijevo desno pa na kraju jadni vozaci ispastaju.
Saobraćajna nezgoda dogodila se kada je Golf 2 kojim je upravljao F.P. udario djevojčice. jok prije se je dogodila a one su zapele za liniju...