Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@z_z, bas ti i nije neki komentar. Prije komentara informiši se malo bolje, nije golf preticao vec skoda i po svemu sudeci sluzbena. A ako si vozac onda znas kako se ponasaju vozaci sluzbenih vozila. I ako je pokusao preteci kamion morao je preci u traku suprotnog smjera jer je na tom dijelu puta po jedna traka za svaki smjer, tako da vadiona na snijeg nema nikakve veze.
http://www.nezavisne.com/hronika/vijesti/50522/Jedan-poginuli-dvije-zene-povrijedjene.html
Samo brzina i nista vise, naravno u kombinaciji sa malo preticanja, te sa izvrsno \"ocuvanim\" Golfom 2, NAŽALOST!!!!
Ko ne poznaje taj dio puta, ne bi vjerovao. Pravac, i to veliki sa blagom krivinom. Sve pregledno ko na dlanu. 200 m od ove nesrece ljetos je takodje jedan ziov prestao. Nevjerovatno??? Neka nas Bog dragi sacuva.
Jest kod Kaknja najgore...Treba pritisnut da se autocesta što prije uradi da se izbjegnu tragedije i gubitak ljudskih života
nekad prije su tvrdili da je cesta koja je prolazila kroz mjesto Luka na starom \"auto-putu\" Podlugovi-Vogosca ukleta jer su se stalno desavali udesi i nesrece, medjutim nakon sto je uradjen novi auto-put nesrece su prestale tako da i ovdje treba sto prije nastaviti gradnju nove dionice i time sprijeciti udese, dobra cesta sa dvije trake ce ublaziti vozacke greske koje su prije svega razlog ovih desavanja.
I mi bi druze voljeli znati sta se desava.
Sta je ovo!!? Sta je s Kaknjom? Svaki dan neko pogine.