Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi imaju vjere u sebi onoliko koliko pokazuju postovanja prema ljudima. Iza poginulog prijatelja je ostala porodica koja nikada nikome nije zlo mislila bez obzira koje su vjere (ako je imaju u sebi) zato pokazite bar malo ljuskosti u sebi govoreći o poginulom vozacu, jer i vama se moze nedaj boze slicno desiti pa cete biti svjesni tragedije
iskrice kresne te bošnjo pozdrav i sellam
covjek je poginuo, idioti! ... cija god dubica ili gradiska, sad ima ekoloski problem... da li vas to i najmanje zanima?
Pa gdje ce bosnji dati da vozi cisternu i to jos sa gorivom! Oni su samo za teroristickih akcija.....
Pa srpska je Safete fukaro, da nije bosnjacka! Ajd ti otidji tamo pa reci da to nije srpska Gradiska, evo ti dukat!
barem su sad napisali \"Bosanska Gradiska\". Prosli put je bilo samo Gradiska, cudi me da nije \"srpska\"...
nije kozarska dubica nego bosanska dubica,, mamu vam ebem !