Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Vogosci kada ugledas policajca bjezi sputa.....
Uvjek u ovom policijskom terencu sjede dva ista policajca koji voze zaista brzo svaki put kad ih sretnes, valjda se uzive jer su u terencuu, treba njima dati golfove nek vozaju maksimalno cetvorke.
Marka vozila: "policijsko vozilo".
Juce su u Bileci... DGSovci sa kombijem proletili kroz STOP i nabili nekog golf 2, koji je imao prednost, na zid... Skratili ga, za pola metra ... Cisti dokaz, da su to umisljena govna, koja ne postuju, a ne da provode zakon... Ne bi me cudilo da su i u ovom slucaju oni krivi, ali, ipak, golf ce platiti stetu nasoj policiji, koja nas "stitii" od "kriminala" :D :D :D
Kad vidis da se sudario golf 2 odma ti sva šira i uža porodica padne na pamet !
Jedino mi je lakše pola ih opišem kad vidim ovaj žuti...
Murija kriva:)