Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sud je najveće zlo!
Dodik to baš iz ovih razloga govori...
Naravno. Sve dok se ne riješe stvari u Vrhovnom sudu i tužilaštvima, ne može se ništa rješavati...tamo leže svi problemi, a u tome i jeste najveći problem.
Jao gdje ja zivim. Posaljes djete u skolu, kao da si ga na Zuc poslao 93.
Ovi reketaši su NAJVEĆI OLOŠ što zemljom hoda,to treba dočekati kao najveće uljeze
Vlado ne daj se. A posto znas sigurno (postoji i snimak ) ko je to uradio lijepo rijesi slucaj da se vise nikada ne ponovi. Ne samo tu sitnu ribu koja je zapalila nego i onu glavesinu ko stoji iza nje. I rijesio, oslobodio Sarajevo od gamadi.
OVO JE SANDZO GO HOME POTPALIO! PRYO SANDZO GO HOME
NEKA SI
Šta reći...jadno, da jadnije ne može biti !!!
ovo je od zenunija bašta koliko znam,e sad dali je namješteno ili baš zapaljeno
Bio sam jedniom prisutan kad je ovaj došao po reket. Ja na vrata a ovaj Almer za šankom, maltretira konobaricu.. Grozna situacija. Za to vrijeme gazda Vlado sastanči s poslovnim partnerima za stolom 3-4 metra dalje. a za 150.000KM koliko Vlado navodno dao tokom godina reketiranja, mogao je unajmiti nekog ozbiljnog da mu riješi taj problemčić.. a maogao je angažovati i kakvu zaštitarsku agenciju, pa ovaj ne bi mogao ni prići objektu a kamo li ući unutra i meltretirati nekog..
ma ko može šta tužiocima za 20 minuta se više neće znati kao da nista nije bilo
Drzava za Almera!
Hoće li ova država ikoga uspjeti odbraniti?
kazem ja, rak rana naseg drustva su tuzilastvo i sud, uzimaju po nekoliko hiljada mjesecno plate za sta?!? za nagodbe sa kriminalcima, za nerad, zataskivanje dokaza, nesavjestan rad u sluzbi, pomaganje uciniocima krivicnih djela itd itd... a godinama su izolovani od svake kritike pod izgovorom "nezavisne sudske vlasti".
aj prvo malo procitaj kako se uopste biraju sudije i tuzioci i cemu sluzi vstv pa onda polemisi... nigdje nisam rekao da treba stedjeti politicare, nek ih oni prozivaju, samo nek svako pocne da radi ono za sta je placen!
Naučnici su na pragu najvećeg otkrića u istoriji čovječanstva http://goo.gl/qhlFm6
kran za predsjednika!
Nije ni cudo sto u gradu ima svega par normalnih mjesta za izaci, zato sto ljudi koji imaju smisla za ugostiteljstvo i ako imaju sredstva, ne zele da se upustaju u avanturu sa reketom i rade za druge.. Zato 80% kafana u gradu drze kriminalci, politicki podobni, ovi ostali ako zele da opstanu placaju reket...
nije kakav čovjek..nije mi ga žao..
Drzava za Almera