Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi iz saxa nikako da shvatite: Komentari u crnoj hronici su nepotrebni, samo prizivaju bolesnike.
snsd...ti si bas poremecen lik...nek im dragi Allah podari lijepi dzenet a porodici sabur...Svi smo Allahovi i njemu se vracamo!
Bitno je da je nemoguće komentarisati kretenske tekstove Bakira Tire i intervjue sa supervoditeljima bh. podneblja uz njihove fotoseanse.
to teroristi prešli na biznismene
Stvarno mi nije jasno sto je @Der Komunist navalio da mu je rodjak treca osoba. Mislim da to nikoga ne zanima.
@ CO plin nema mirisa i on nikoga nebi probudio u plin se ubacuje naknadno miris baš zbog toga da bi se osjetio ako curi.....
Pa kazem vam familija je moja,treći čovjek je Zaim Husić...zašto bih lagao? Naravno ja bih volio da lažem
Evo vecina portala dozvoljava da se na ovakvim vijestima komentarise... sto je cista budalastinja.Ttrebalo bi vam svima takvmai oduzeti dozvolu. Kad se svasta nesto sankcionise pa i vama uvesti kaznenu politiku, pa bi onda vodili racuna, a ne ovako radite sta hocete. Sramota!
Neka je Hasi i Džemi lahka crna zemlje. A inače, ako neko i ne zna, Hasan Sarajlić je BIZNISMEN!!! U pravom smislu riječi!!!! Samo za primjer, sve ono što prodavači, voditelji,..uče po kojekakvim seminarima i organiziranim edukacijama, Haso je znao i primjenjivao prije 15-20 godina, od tehnika prodaje, procjene tržišta, upravljanja ljudskim i ostalim resursima,..sve. Zao mi je tih ljudi. Porodicama iskreno saučešće!
Neka vam Allah podari lijepi Dzennet ! A vi se stidite sto pisete te nebuloze ;)
Kakvo trovanje plinom. Ne mozes se otrovati plinom. Ili su se otrovali ugljen-monoksidom ili ako su plinom, onda je vikendica ekplodirala. Pa znate li vi kako plin smrdi, sta je vama? Probudio bi i medvjeda, a ne trojicu ljudi? Provjerite informacije, pa onda pisite ili nemojte nista ni pisati.
ovdje svoje prste imaju umijesani Zahir i Sarma 100% xD
@mmm potpisujem. Nek je nama zabranjeno komentarisati ove partijanere iz Bekamenta.
Kakav crni plin, Haso kad je plin uvozio nismo znali sta je to..
Informacija da je rijec o biznismenu i privredniku iz Srbije je 100% tacna.
@SLADNA nije istina procitaj : http://www.znovine.com/aktuelno/vlasnik-kopexa-sarajlic-sa-jos-dvojicom-muskaraca-pronaden-mrtav-u-kamenici Jedino ako je moj rođak otišao negdje...
Haso je bio ljudina nekad. Sad je lešina :-)))