Crna hronika
0
Vikend nasilje u Sarajevu
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S.A i S.S imate podrsku svog normalnog gradanstva sarajeva
Zanimljivo al svi veliki mafijasi i ovi sto drze grad poticu sa kosevskog,jos sto je zanimljivo svaka pucnjava koja bude gore nema je u javnosti,prije par dana su iz puske pucali za autom i nikom nista.Boze sacuvaj
Cuj pedofil treba ga u zatvor pravo,a oca osloboditi,sta je trebao?Ja sam se doselila prije 5 godina na kosevsko brdo tako sto sam smatrala elitnim djelom grada.Svaku noc tuce i to nozevi ali kada god pogledam u novine nigdje nista,nije mi jasno ovo mi je 3 lokacija gdje sam zivjela al ova omladina sa kosevskog jeste daleko najproblematicnija.Zivjela sam u dobrinji al ovo kosevsko je puno mafije i siledjija da u zivotu nisam vidjela na jednom mjestu vise mutnih likova.
na fejzbuku je blog UZAS UBICA AMERA CEHAJICA NA SLOBODI. pridruzite se . to je moje drago dijete koje nikome nije nista lose u zivotu uradilo. Bio je takav kao da ga je Allah samo za sebe cuvao. Stradao je samo zato sto je bio veseo, a to je monstrumu smetalo.
@ saray \"Kinđurijada\" ;)
Uzas, trebalo je pedofila usmrtiti. Problem je jedino naseg pravosudja i drzave sto ce oca i njegovu sestru krivicno goniti:-((
sarajevo je postalo groblje za normalne ljude
a sta je bilo u subotu u domu mladi, koji event? jel zna neko????????????????????????
jedino tako zakon u svoje ruke
Ovome pedofilu je trebalo otkinuti neku stvar i stavit mu ga u usta da se udavi a tako i onim pedofilima hodžama i popovima. Svaka čast ovome hrabrom ocu.
babun, haj suti majmune. Ovo zlodjelo nije uradio nikakav vjernik, vec jedan od tvoje sorte. Pjandura, ped*ofil, smrd*ljivac.
Tom prilikom J. I. iz Sarajeva, bez ikakvog povoda i razloga dva puta glavom u lice udario je M. S. iz Sarajeva, a potom od istog otuđio mobitel marke \"Nokia N-95\" Sta je razlog ako nije N-95 :)
najvise krivicni djela se izvrsava tokom ljetnih dana.. lijepo vrijeme, ljudi se vise druze, vise se pije i dolazi do tuca itd. statistika tako pokazuje, a sarajevo je puno narkomana pa ce te zbosti za 5km, da bi se on mogao nafiksati..
problem ja sto smo mi jedinstven primjer da poticemo od majmuna i to onih nize inteligencije. Majmuna babuna. Darwin nam je sppomenuo mater za vijeke vijekova. Bravo Darwine ako nista a ono radi nasih dzematlijskih hadzonja i crkvenih idiota.
Ovo neko sa strane kad cita rekao bi da u sa zivi 5 miliona stanovnika. Gdje su sada protesti, ili se ceka novo ubistvo.