Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čekaj čekaj. Frajer izdržava kaznu za prevare prilikom uvoza, puste ga na dopust i onda pošalju SIPU opet na njega? ha ha, isto k'o da se djeca igraju "lopova i policajaca"....cirkus od drzave.,..za covjeka....jer narod zna...al u qurcu
Pravo je cudo da je covjek uopste u zatvoru da ga Zivko vec nije pomilovao.
Pa nije on pušten da se vidi sa familijom,očito da je dobio zadatak šta treba da uradi.Međutim ovdje je znakovito da se ova SIPA samo u Federaciji šepuri!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koja maska...sve se hapsi okolo...nikako u centar...dajte malo političare po Sarajevu pregledajte imovinu...osigurali praunučad .... "e tu ne smijemo neda Bakir"
TEK JE TO POCETAK........
Jeste lijepo hodati carsijom,nigdje nijednog kriminalca:))
haha,ostetili budzet i gradjane BiH, a to sto nas glavesine guse gladju to je uredu; kradite ba ljudi,pokupi sve sto se moze pokupit
ma prvo nek pohapse u poreznoj pa onda dalje....
i opet će na dopust za koji dan...
šta je ovo u tuzli leglo kriminalaca ?????
Nije leglo, nego SDA nije na vlasti u kantonu, pa policija moze da radi rahat, da ih niko ne zove i ne djeli "savjete" da ne diraju odredjene likove.
leglo kriminala je u svakom gradu, samo u tuzli je trenutno pogodan ambijent za hapsenja.
Hapsenja----------galama 3 dana-----------uhapseni postaju slobodni gradjani.. Do kada cirkus??? Zasto?
..vala baš....
izgleda samo u TK se ljudi bave kriminalom, u ostalim djelovima drzave sve cvijeta......sto SIPA ne zaviri malo dole u kamenjar, dole se svi trgovinom bave i ne moze me niko ubijediti da je dole sve po zakonu :S
Na dopustu i on se baci opet na posao a zna da je pracen. Dobro glupi kriminalci samo bi trebali i političare ove sto su na dopustu tj dopušteno im je da kradu malo kroz sake lisice i tvorza propustiti.
Sve dok najvece promete budu ostvarivale pijace,koje placaju porez pausalno,ovo nicemu ne vodi.
Pa kad neće seljoberi iz MUP-a i tužilaštva TK da hapse svoje seljobere koji u saradnji sa vladom TK i ostalim geljanima popljačkaše ovaj narod i državu, onada mora SIPA da im stane u kraj. Ne kažem da su i oni zlato, ali SIPA makar za razliku od lokalnih korumpiranih i inkriminiranih policija koje su u debeloj sprezi sa org.kriminalom, nešto i radi, a bojim se da i od toga ne bi bilo ništa da nemaju podršku i donacije od EU i SAD-a.
Uhapsi, osudi i nedaj Budimiru da im se primakne.
Jbt nisam znao da Budimir ima ovoliko fanova kod raje.
Čestitam na hapšenju.