Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da je stoka ostala ziva i dobro je sto je proljetni perion, pa ce koliko toliko dok se ovo ne sanira zivotinje biti pod otvorenim nebom. Nadam se brzom saniranju stete.
Sta je ovo danas udarilo po Lukavcu, maloprije citam nesreca na gradilistu radnik poginuo nazalost sad pozar. Barem u ovom slucaj niko nije stradao hvala Bogu.
Boze sacuvaj.
Srecom sve zivotinje su spasene, oko ziva se krov gradi, nadams se da ce gazda naplatiti osiguranje te sagraditi jos bolju farmu.
Danas u Lukavcu ko je od policajaca radio prvu smjenu, nece se do penzije u jednom danu u gradicu tipa Lukavca, vise toliko posla naraditi... Ubistvo - uvidjaj, nesreca na gradilistu - uvidjaj, pozar - uvidjaj...
Odlican koziji jogurt Milog sela!
Nesrece uvijek tamo gdje ne treba :(
Nadam se da ce sto prije sanirati stetu. Milo selo je jedan od rijetkih primjera postenog rada u BiH.
Koje su ovo opasne sihire bacene na Lukavac? Ko se ba usudio?!
Inače, u ovaj poljoprivredni kompleks poduzetnik Čeliković i kompanija IMEL dosada je uložila više od pet miliona KM za otkup stotina dunuma napuštene zemlje, te je sagradio savremene farme s muzilacama na kojima proizvodi visoko-kvalitetno mlijeko i sir. Osim farme koza i ovaca, Čeliković je u ovom kompleksu razvijao i turizam.
Lauferu ne seri, idi vozaj biciklo po italiji, ovo je klasični primjer naplate osiguranja
Neko izgleda nije reket platio
Kakvi ba Milioni
Ne znaš ti koliko kosta mehanizacija za pasterizaciju i preradu mlijeka tele jedno
Fuj je sve Kriminalci pale ljudima koji nece da plate reket. I kad otreses kriminalca dobijes 20 godina.
po zgrarištu i ostatcima mislimda malo pretjerujete sa tim MILIONSKE STETE
Zato se prave požarni sektori, a ne sve objekte uvezati u jedan i kad plane milionske štete.
Protivpozarni zidovi i nacini gradnje postoje samo se niko ne pridrzava dok se nesreca ne desi.A po zakonu se moraju primjenjivati.
Opet Lukavac, pa šta je ovo danas sa njim?
Steta, ali neka su spasene zivotinje. Ostalo materijalno ce se nadoknaditi.
milione ce nadoknadit osiguranje :))))))
K9je osiguranje, 99% BiH gradjana ne bi placalo ni auto osiguranje da nije obavezno, a za bilo sta drugo (kuca/stan/posao/putno) nemaju pojma
joj ba ionako nam je privreda u k, sta cemo jest ljudi... sijel ko sta? il samo dvola i kladionica...