Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mehdenim je u krvi ukrasti šta bilo pa makar i gorivo a ti isti su Ljaljića i doveli u Vareš
Harauzy
Ma boli me qu.rac za Varešem i njihovim papanskim problemima.Problema je puno više u našem šeheru.Apsolutno me ne interesuju problemi takvih rupa.
Ništa novo, svakodnevna i normalna stvar u Sadakistanu. Zulum u krvi i genima naroda koji češće mijenja naciju nego gaće na guzici.
nisam vjerov\'o da cu docekat\' dan da kazem \"nek se krade, da im je drzava dala sistem u kojem bi je bilo briga za ljude - ovo se ne bi desavalo\".... u zdravlju potrosili i izuzivali.... nije mi zao ni ostecenih - jer je toliko zla jada i bijede, drzavu vode izdajnici, a ekonomiju ultrakleptomani i pljackasi - a ponasamo se kao da je sve ok... jos jednom zdravo potrosio fuj
zar se u tom varešu ima više išta ukrast
Kod mene u mahali svaki dan nekome nesto ukradu pa se ne pise o tome.... Da se pisu sve ove \"sitne\" kradje pa brate... vi biste trebali promjeniti ime u crnahronika.ba
Ljaljiću, to te je Alija lopina stara ispalio za gorivo