Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo. Inače živim u Butmiru u blizini te radnje, koja se inače nalazi kod autobuske stanice. Bus ide prema D. Kotarcu oko 19:30, ne vraća se do 20:00 h, djeca iz 2. smjene se vraćaju sa tim busem u 19:30 znači da su čekali da bus ode i onda napali, al' bila su 2 muškarca a ne 1. I već se zna ko je, samo što niko neće da kaže, to je grupa narkića iz Butmira od kojih cure nemaju mira, ne smiju proći same u večernjim satima krzoz Butmir, već je bilo nekoliko pokušaja silovanja. Jebo im pas mater. Dječurlija a već narkomani postali i u radnje ulijeću sa automatskim. Odavno se ja stidim što živim u Butmiru, a sada pogotovo.
Misliš da nisam? Prijavljivao sam ih milion puta, ne samo ja, nego pola Butmira. Dođe policija, privede ih, dođu za pola sata isto rade. Prijetili su im oni po svome. Neki su bili i u gipsu al' džaba. To samo treba na smrt prebit' i riješen problem, ili zatvorit' na duže vrijeme a ne po 10 minuta :-)
Objesiti za m**a na banderu da visi, dati primjer za druge.
too na zene sa automatskom usta te ***
Necu vise ni komentarisati ovakve stvari u Sarajevu...ovo je Sarajevska svakodnevnica
Šerijat ... što prije to bolje ... !!!!!!
ma mozes uvesti sta zelis,ali oni pocinioce nece Naci :)
@HEBEM RS Nema veze ... kad ih nađu ... FIKI FIK ! Nema peglanja po sudovima... itd itd .... Odmah ruka na panj ... i do lakta ... I slobodan si da ideš kući ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kladim se, pocinioc je otisao u nepoznatom pravcu ....
bosman345 to je sigurno :) u talu su oni hehe
Znači da se i istražni organi upute u nepoznatom pravcu pa će ih naći :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)