Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od zaostalih mina i sakrivenog ilegalnog naoružanja i ubojnih sredstava približavamo se lagano broju poginulih kao u ratu. Samo od mina nastradalo je oko 10.000 ljudi, a gdje su pištolji, kalaši, bombe... Bit će toga još, jer dokaz što zemlja ne napreduje su upravo oni koji se naoružavaju i računaju na novu veliku pljačku, silovanja i iživljavanje na civilima, kao u prošlom ratu koji je bio rat vojski protiv civila, radi jebenog etničkog čišćenja, kako stoka zove genocid.
Kod Srba nema veze jel ljubav ili mrznja, komedija ili tragedija, kod njih uvijek sve zavrsi u krvi.
Terorizmom protiv nestašnih supruga-slogan u genocidnoj tvorevini.
okolnosti sinocnje tragedije mozete pronaci u klixovom clanku od prije 6 dana koji glasi... " da li mogu uspjeti veze sa velikom razlikom u godinama"...
sto ne bi mogle !!
@PS91 mislim da nemas pojma sta je muskarac poslje 30.......a tek zena
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovaj Dalibor i izgleda ko psihopata. Jadna djevojka, pokoj joja dusi...