Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U jesu ga pričepili ocam.
@ Izdrzi nisu svi Albanci isti ali 90% jesu ... \"mafija\" a ustvari su najvece p... i nemoj da pricas sta je gasi radio... palio kuce komsijama krao zemlju nelegalno gradio ubio momka isprad opcine koji bi ga u zubima mogao nosati ali zato gasi ima pistolj... vi albanci hajte fino u svoju zemlju pa tamo pomagajte svojima mi mozemo i bez vas.
a tu je i Gaši, jer se Nuši plaši...
treba ga fosnom kojom se Kaba salovala po lobanji udarati!!
odma se vidi ko si.....vazeljin neka koriste kad te budu.....i odjeb...tamo odakle si dosao;)
Zapakuj i deportuj g0vna
gabrijela duso......ja sam, Haljimi Vazeljin
odakle*
\"mali\" bi napolje,pa sta je kontao da su ga u zatvor poslali malo na godisnji...svasta..mozes ti van ali van BiH i m.a.r.s tamo odkla si dosao!!
@glava: tebi je rijec sarkazam ocigledno nepoznata :)
zar je taj doticni bitan da se pise o njemu?! eto vas isto ko avaz
ajde nazad u albaniju i povucite sav svoj kapital slobodno, samo nemojte vise dolazit u Bosnu...ni vi ni sandzaklije...dosta vas je vise cigani
Hamo divi mu glave prava siptarska, ovo kmeto bi bilo sevap ubiti
Gaši je bio najvece zlo grada Sarajeva;)...mislio je da mu niko ništa ne može zato što ima pare i da može njima kupiti sve;)ali,se malo zajebao...Kažu da je u Zenici tolika gužva za uplatu batina Gašiju i da je teško doci na red da mu uplatiš;)...ps Vi ovde što ga branite,djeca vam licila na Gašija;)))))
@Sarajlija: Halo ba nemoj tako na Albance povuci ce svoj silni kapital iz Bosne i sta ces onda ostat\' cemo bez hljeba :P
Izdrzi. Eto, po tebi, ispade kao nekakav \"dobrotvor\" ovaj pravosnazno osudjeni kriminalac. Pravna drzava mora (poceti) funkcionisati, za svakoga. Nema vise \"igranja\" sa zakonima!
http://zemkadjuderija.blogger.ba/arhiva/2008/05/07/1535692