Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što ukinuste komentare o njemu na prošli post,jel vas to Hanka zvala?
I meni se napucaše minusa što sam reko da leži u zatvoru, nije ni čudo da ima ovoliko kriminalaca kad je njihovih simpatizera sve više. Oni su za njih veličine i legende a normalni građani su papci i šonje.
Kukuruz drzava uzvraca udarac! Opasna potjernica, ko da smo amerika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Super, preko Klixa je covjek obavjesten da mu se sprema centralna potjernica, pa mu je dato vremena da svoje bjekstvo organizuje malo bolje nego je to do sad cinio. Ja lakrdije od drzave mila moja majko !!!
..znaci, dojavili mu da bjezi ako ne preko grane u drugi kanton...:-D jer kod nas odeš u drugi kanton ko da si otišao u drugu drzavu :-D
...šta kaze sinoc Lukać na ftv-u...da je sve pod kontrolom, da mi imamo puno sigurnosnih službi i da one drze situaciju pod kontrolom narod u bih je siguran i može uživati sve privilegije jake policije i bla bla bla bla bla JA I SAMO JA i bla bla bla JAJJA I OPET JA bla bla bla
moja hanko vidi sekiracija ali nemoj brinuti sredice to ridji
mamin sin, misli da je uhvatio boga za muda, kako ova derista treba pendekom premlatit
???
AHA.. pravda je u BiH spora, barem 100 godina.. zato mnogi i ne docekaju da ih osude, posebno ako su babini i mamini sinovi (poznatih, elita i sl.).
Zasto ste ukinuli komentare na prosli post vezano za njega ?????? NEKA SVI ZNAJU. Njen sin je bio narkoman i narkodiler, bio je na odvikavanju dva puta u jednoj uglednoj ustanovi za odvikavanje, kompletna prica se strogo krila od javnosti, i sada svakom mjerom zele pokriti to, e nece moci moj efendija.
Neka je sebi je sta drukas drukeru njegov zivot ima pravi da radi sta hoce a zakon da ga tereti, levatu smekerski
Upisi svoj komentar...
Malo mu fali za overdose..
Ovi novinari od srca udaraju direktno po Hanki Padum, ocito.Hanka nema sa ovom punoljetnom osobom apsolutno nista kao sto ni ja nemam sa svojim sinom koji ima 24 godine. Zar mislite da bi moj sin mene poslusao da mu kazem NEMOJ ZAVRSITI UNIVERZITI JER JE TO LOSE ZA BUDUCNOST. Ne, on slusa svoj razum i nastavlja skolovanje bez obzira sto mu ni drzava nije dala ni kinte. Sve sam radi i zaradjuje dok se skoluje.
I recite svom sinu da obavezno upise kurs jos jednog jezika, pored engleskog, kojeg bi naravno morao da govori, ne vjerujem da ce osoba poput vaseg sina koji se sam skoluje uspjeti da dobije adekvatan posao u Bosni....takve osobe uspijevaju bez vecih poteskoca na zapadnom poslovnom trzistu....
Jarane-ova prica nije od jucer! Sada je punoljetan-sta je bilo prije???
Na koliko je ucijenjen na potjernici, da ga raja za sekund nafata ko zeca... i pita ko da više, Hanka ili policija...
DJUBRE ukalja obraz nasoj dragoj BOSANKI HANKI PALDUM
trazio je sve...mama mu je dala...
Bolan Bakire , šta mi ovo rade djetetu...Bože sačuvaj ! :-))
Nije naša zemlja sa 100. miliona stanovnika pa da se neko ne može naći, u našoj državi sve se može kad se hoće. Zbog ponašanja tipa ovakvih "mangupa", raduje me kada čujem da ga "ganjaju" po zatvoru ;)
Jako neprofesionalno od novinara, u naslovu spominju čiji je sin. Ja bih vas samo za ovaj dio tužio. Dobar dio komentatora(ovaca) odmah reaguju u pravcu gdje je bačena sol. Iz svega se vidi da bi večina bila još veći šljam samo da ima kakvu takvu poleđinu. Momak je punoljetan i odgovoran za svoje postupke. Kao da nikada niste vidjeli hairli roditelje i djete ološa?!? Ostavite Hanku na miru, dosta joj belaja i bez vaših primitivnih naslova, tekstova i komentara.
Kadli tadli će ga murirat..olakšavajuća okolnost će biti što će mama dolazit da pjeva džaba na onim priredbama za praznik u muriji :-)))