Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo- "gradjani" Sarajeva svakodnevno pljackaju po Kiseljaku, Busovaci,Vitezu... Gube!
I onda dobije penziju 800 KM....
Nebi me cudilo da cujem da svi ovi kriminalci rade za onog Omara Mjesecara,vi kradite i radite to sto radite a Omar ce da vas brani..
"_Kako Agencija Fena nezvanično saznaje, uhapšeni su pripadnici Oružanih snaga BiH, koji su radili u kasarni u Bihaću. Sumnja se da je još jedan vojnik učestvovao u ovim krivičnim djelima, ali trenutno nije dostupan istražnim organima." OSTADOH BEZ DAHA NA OVU VIJEST! U SVE SAM MOGLA POVJEROVATI, ALI DA ĆE SE OVAKO NEŠTO DOGAĐATI...??? NEMAM RIJEČI.
"Prava" i "casna" vojska!Fukara!
Eto kako izgleda kada se u vojsku, policiju, zaštitarske firme, državnu službu,......itd. primaju po svakom drugom osim profesionalnom principu.
Šta je ovo ???
I sutra ce biti pusteni na slobodu i ovo ce se zaboraviti kao i sve sto se desava...