Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alo katedrala ne seri.... mojne hiperbole... kakav parking umjesto katedrale... nazalost katolicka crkva u ratu je srusena od strane kretena koji nemaju punom mozga i u svakom slucaju nisu dobojlije... i nazalost da ste bili ovdje u ratu znali bi da je to bio jos jedan nacin da se napravi steta u okolnim zgradama da bi se sto vise iz ti zgrada pokralo stvari... ajde sada prst na celo i manite se stranja.... poz
Daj, ba srbo ohladi... Znas i sam da ste bili napravili parking na mjestu gdje je stojala katedrala. De se malo pokrij usima po toj tvojoj tintari i zacepi. Ako si normalan covjek stidio bi se sta ste radili po Doboju za vrijeme rata. Malo ljudskosti ne bi ti bilo na odmet. I samokriticnosti takodje. Haj\' vodra!
Usora Katolicka katedrala, koliko me sjecanje sluzi, nije taknuta u toku rata. Jedino ona dzamija na tvrdjavi je pometena. I varas se da je Doboj u bih. On je teritorijalno u PC a pod pritiskom u bih. Toliko o nasoj bih realnosti.
Cp6o, jest ovo je Doboj, samo u tvojoj četničkoj zamisli ne uklapa se katolička crkva i čaršijske damije, koje su ponovno na svom mjestu. Počni prihvaćati realnost da smo opet tu. Doboj je u BiH!
lol Neka vam je Bog na pomoći.
Cpbo-PC Kad pogledas na slici, srednji dio lijeve starane, vidi se katedrala.preko puta nje jos lijevo je Pavlovica univerzitet. A upravu si da je slikano gledajuci vise prema Miljkovcu a ne onaj dio sto gleda na onaj dio prema pijeskovima(donji dio tvradjave)
Ma na toj tvrdjavi sam karo jednu Sanelu bas dok smo isli u ovu skolu prije rata, ali ovo mi ne mirise na Doboj. Ako je slikano sa tvrdjave gdje sliko u kom pravcu prema Miljkovcu tj gore gdje Kasarna prema Vili. Stara dobra vremena kad se sjetim tog drustva , iz Kotorskog uhhh kresale se te bulidze u sesnest. Dobojlija jesil ti iz Doboja ili okolice ?. Pozdrav mojim Srbima iz Doboja Ozrena malog velkog Prnjavora Socanice i Trebave.
srbo jeste ovo Doboj slikano sa tvrdjave ako se ne varam sada ce imati sta profe da rade....po starom receptu izgubljeno, plati u opstini i hajmo dalje
KAŽU DA U U BIH IMA VIŠE DIPLOMA NEGO CIPELA !? SADA JE MOŽDA VRIJEME ZA INVENTURU ŠTA JE KO RADIO PA JE MOŽDA NAĐENO RJEŠENJE U UNIŠTAVANJU TRAGOVA. POZNAT RECEPT OD KOJEG BALKANCI NISU JOŠ ODUSTALI.
Lave jest slika Doboja pogledaj malo bolje
Da se vi malo niste zeznuli u slici ovo nije slika iz Doboja